Nepovedená předinstalace HP Pavilion
Nevím do jaké sekce to mám dát, tak píši sem.
Přinesl jsem si domu nový Pavilion, zapnul, spustila se ta jejich předinstalace. Pak ale došlo nechtěně k tomu, že se zavřelo během těch procedur víko, po čemž se objevilo BSOD s chybou napájení.
Potom se tedy po resetu vše tak nějak doinstalovalo, ale systém je takový poloviční, půlka věcí tam nefunguje atd. (jedná se o Vista Home Basic).
Bohužel nefunguje ani tlačítko F11 uváděné v BIOSu na recorvery.
Tak teď nevím co s tím mám dělat. Jelikož k tomu nejsou dodávány žádný CD/DVD.
Má s tím někdo zkušenosti? Doufám, že nebudu muset instalovat Widle ze svého CD :(
Re: Nepovedená předinstalace HP Pavilion
U jednoho HP co jsme meli v praci jsem v start - programy mel primo od HP soft na recovery pomoci nehoz se mi to podarilo udelat bez problemu. Muzes zkusit.
edit : nejaky HP - PC system recovery se to jmenovalo.. a bylo to normalka v nabidce programy
Ve startu něco je, ale bohužel právě jen odkazy, které nikam nevedou.
Bojím se toho, že se to recovery mělo udělat až po instalaci, jenže ta prostě neproběhla v pohodě, takže holt reinstall :(
si to pojebal a to hlavne ze tam je tusim dost velke upozornenie, ze sa ten proces nesmie prerusit a ze to mas aj kvoli tomu mat v napajani ... ;) ale v servise by ti do toho mohli hodit recovery znova, ja by som ho tam chcel
Já nemohu za to, že mamka přítelkyně přiběhla, chtěli si šáhnout a zavřela víko.
Už jsem tam nahodil Windows z normálního DVD po formátu. Před tím, jsem na externí disk zálohoval složky navíc, takže jsem o všechen soft nepřišel.
Jsem si mírně přidělal práci no.
Muzes to poslat na reklamaci..denne to resim :) Jak napsal MadCap, tak je tam velke upozorneni a hlavne po prvnim doinstalovani musis spustit HP recovery management a udelat zadni bud DVD nebo image na dalsi partisnu. Az po tomto kroce ti zacne fungovat F11 tlacitko na recovery.
http://www.hpinfo.cz/
Sekce Software a ovladače
"Objednávky náhradních instalačních CD k produktům série Business InkJet, LaserJet, All-in-One (laserové), DesignJet, Recovery medií a OS CD/DVD pro PC, pracovní stanice a notebooky je možné realizovat prostřednictvím následujícího formuláře. Cena této služby je 250,- Kč s DPH včetně poštovného a balného."
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Díky všem za rady.
A jak jsi to teda vyresil ? :-)
Dal jsem tam Vista DVD a podle seriového čísla na notebooku provedl novou instalaci :)