kde v biosu nastavit aby sa mi automaticky zaplo PC?
jedna sa o starsie PC, socket 7 ide oto ze namiesto starsieho zdroja som tam nahodil novy ATX zdroj a potrebujem aby mi stale po vypadku elek. PC sam nastartoval, vie niekto poradit ako nato?
Printable View
kde v biosu nastavit aby sa mi automaticky zaplo PC?
jedna sa o starsie PC, socket 7 ide oto ze namiesto starsieho zdroja som tam nahodil novy ATX zdroj a potrebujem aby mi stale po vypadku elek. PC sam nastartoval, vie niekto poradit ako nato?
no zapocul som to ze by stacilo prepojit nejake 2 drôty na ATX konektoru, neviete poradit ake?
ok, uz som to spravil, staci spojit na ATX konektoru 14 a 15(zeleny a zemnenie)
http://www.elektroworld.info/modules...=article&sid=5
Nechapem, naco si tam daval ATX zdroj. S AT zdrojom by si to vobec nemusel riesit.
no musel by som zase riesit napajanie 3.3v ktore mam rovno z ATX zdroja a napajam nanom PCI v2.1 a nemam take moznoasti a casu aby som to spravil z 5v AT zdroja ale zatial to funguje takze neviem kde by mal byt problem?
ale nefunduje to na doske so socketom 7 PC "zapne" teda PC sa nespusti ale vsetko sa roztoci jedine, ako poriesit toto?
Odpovim ve tvem stylu - preju ti vesele lusteni nesrozumitelnych vet:
To jako myslis ze se roztoci jenom vetraky a jako zbytek PC nejede jako ze se to vubec nezapne nebo jak ja si myslim ze je to poleteny protoze si propojil ty piny v ATX konektoru a deska je z toho zblbnuta ustrihnout ten vodic co vede PS on co vede ze zdroje do konektoru a propojit ho natvrdo se zemi by mohlo pomoci zkus to nic tim nezkazis.
jj, presne tak, roztocia sa len vetraky, myslel som ze ked to tak funguje na inej doske co mam, socket7 ze mi to bude bungovat aj na socket A
no skusit by som mohol, ale neviem ktory vodic mas na mylsi...
Tak jsem si to přečetl znova a vážně sem z toho jelen řešíme socket 7 nebo socket A? ATX zdroj na AT desce nebo jak? Nebo dvě různý desky? Zkusil sis to po sobě vůbec přečíst???
Sem ochotnej ti poradit, ale vymáčkni se co vlastně potřebuješ, já tu nebudu popisovat všechny varianty.
stale sa jedna len o zdroj ATX, niektore dosky socket 7 maju napajanie aj AT aj ATX
ale na doske so socketom 7 ak spolim zeleny a cierny, tak sa mi zapne PC a na doske so socketom A sa len vetraky roztocia, no PC spi... potrebuje to este zapnut PC