Že vraj of. podpora FSB400. Má to snáď znamenať, že nové bartony fsb400 na našich 8rda/8rga/+ nerozbeháme?
PS: keď na ne našetríme. ;D :mweheh: :mweheh:
Printable View
Že vraj of. podpora FSB400. Má to snáď znamenať, že nové bartony fsb400 na našich 8rda/8rga/+ nerozbeháme?
PS: keď na ne našetríme. ;D :mweheh: :mweheh:
ale rozbehame, napr u biosu 0503 pro rda+ je treba uveden nejaky patch pro A2 revizi chipsetu pro Bartona 3000+ ;)
hej presne tak s novym biosom to bezi ok. takze epox go go...
Asi som tu vypotil kačicu. :?: Ale niekde som na to narazil.
Ale teraz som našiel, citujem:Hlavní rozdíl mezi oběma deskami a jejími předchůdci je v podpoře rozhraní Serial ATA – společnost EPoX použila čip Silicon Image 3112a
Dod. nebola to kačica.
Ma este aj naviac dalsiu sietovku a inu zvukovku. Neviete ci je to zac ? Neaka C-Media 9739a . ???
No odo dnes ju majú v SOFOSe - EP-8RDA3+ 4.242,-Sk bez DPH.
Že jááá som nepočkal. :cry:
Oprava: majú v cenníku, termín dod. 7dní
PS: Ale v tom cenníku majú pekný bordel, miesto FSB je FBS a všetkých 5 modelov má podla nich SPP+MCP-T!! :mweheh:
Cítim tam rukopis nejakej blondíny. :drool:
BTW: Co je vlastne SPP+MCP-T ??? Som nejak vygumovany.Citace:
Původně odeslal bananalama
A preco nariekas, v com je podla Teba Ta fosna o tolko lepsia?
O čem to tady meleš :evil: Ještě do našich iNET obchodů nedoryazily 8RGA+ a ty píšeš že už se pomalu prodávaj jejich následovníci??? Že by jeden z prvoaprílových žertíků od banána ;D ;DCitace:
No som do krvi urazený. Ja ze melem. Sak sa pozrite na www.sofos.sk.
to usual:SPP-NB bez grafiky, IGP-NB s grafikou, MCP-SB bez firewire,soundstorm,lan, MCP-T-SB s tými všetkými hovadinami.
Predpokladám že má reguláciu vdd, chladič na SB a NB C1 alias A1 stepping!!!, takže som nemusel odrovnať záruku. A má serial, ten je mi síce nanič ale možno ho má RAID + jeden ATA133(ako chaintech), ktorý by sa mi sakra hodil.
A nemas nejakej link? Hledal sem vsude mozne ale nenasel sem ani zminku. Navic ani v ABI (autorizovany dealer pro CR) neni nic, tak nevim ???
SPP = NB (a IGP je ten s grafikou)Citace:
Původně odeslal usuall
MCP-T = SB (ciste MCP je bez SS a firewire)
Ešte raz.Citace:
Původně odeslal jedik
SPP= NB bez GeForce4MX
IGP= NB s GeForce4MX
MCP= SB okresané
MCP-T= SB full
si robíš srandu nie?
to bds:SOFOS je zase autorizovaný distr. pre SR, iný link neviem.
Ale mám zaujmavý link infračervených fotiek 8RDA s teplotami: http://homepage.ntlworld.com/bubo/index.html
Špecifikácia: http://www.tbreak.com/forums/showthr...threadid=15946
dyt sem napsal to same :wink:Citace:
ted nevim esli se ptas nebo tvrdis...
Sak hlavne ze si rozumieme. ;DCitace:
Původně odeslal jedik
Máš pravdu, zle som to čítal a pochopil.
Thx za vysvetlenie. :wink: Ja si uz taketo skratky nepamatam.
No za mi zda ze SOFOS je prilis progresivny - o tych verziach 8RDA3+ som nic nenasiel na ziadnom forume ani na EPox strankach ...Citace:
No ja som este ani netusil ze take nieco ma prist ale to je len a len dobre sak este treba pockat ono mozno sa epox spamata z toho ze tam nedal raid to by si vsetci treskali hlavy o stenu vcetne mna.
Akurat idem cucat do toho cennika ze ako a co tam je nemate niekto nahodou pristupove heslo ??? ;D
Tak ta trosku poopravim je to 5 438,- Sk bez DPH a 6525,- S DPH a to je dost to ako som ja dal za svojho epoxa.Citace:
Ale za pravdu ti davam ze tam maju bordel a to nieje prvy cennik v ktorom som to videl ze FBS taku skratku nepoznam
P.S. V tamtom podniku nepracuje ziadna blondina ??? ??? alebo zeby sa prefarbila tak dokonale :idea: ;D
Radsej ma neopravuj, hovoril som o cash cene, ktorá sa ma týka. Neviem k akým cenám máš prístup ty. ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
Nieco o tejto doske som cital na nemeckom epoxe. :arrow: takze hladajte tam
2 Bananalama: uff ten clanok o infra tepelnych fotkach som nasiel aj ja- napisal som clanok a nahodil (zdroj je tam samozrejme) a ako tak prechadzam thready vidim ze ty si to uz videl.. :-)
Veru,veru, a dnes som v amoku letel do agemu kupiť tú slávnu JIUHB DLT3C. Hoci včera som kúpil celkom slušný DUT3C v LIBRE(down.2800). Obratom som ho predal kamarátovi so stratou 600. ;D Tak dúfam že to tým mojím rebrám poriadne osolím.Citace:
Původně odeslal GABO
Ty si ho ani netestnul :arrow: :?:Citace:
Sak trošku som ho aj. Hodil som ho tam tak ako som mal nastavený ten DUT3C- 207x10,5 pri 1,6v. Ten pred tým to zvládal až na 1,77v! Tento no problemo 1,6v. Teraz som 207x11 a bolo treba 1,66v. A ešte pokračujem....