Re: ATI Catalyst 7.9 WHQL
bože to jsou zase vylepšení jak prase :D
Pro ty, co maji AGP Radeon: je jiz odstranen bug zamezujici aktivaci AGP read/write, ktery byl v 7.8ce? Diky za odpoved.
ATI Catalyst 7.9 with Control Panel
Download
Kto za tym tak stoji ;) Igor Pavlov / NGOHQ/Pack by OCTeam.fr
Malo by to byt v anglictine podla mojej skromnej francuzstiny :cool:
EDIT: Pisal som samotnemu chlapikovi z webu NGOHQ ohladom driveru a odpoved nenechala na seba dlho cakat ;)
Thanks for letting me know. No, its not ours, I doubt it will work since the CP registry entries aren't updated.
New ATI Catalyst Support ATI Radeon HD 2600 X2 Series, ATI Radeon HD 2900 Pro: http://www.xbitlabs.com/news/video/d...910221903.html
Re: ATI Catalyst 7.9 with Control Panel
Hi everyone, sorry but I just can speak English here :D
Just want to say that " Igor Pavlov / NGOHQ/" was removed from the file author line in the download page on my site, so this is more clear now ;)
If anyone could tell me if the driver in my pack is fully functional ?
Because I just have a poor 7600gt from nVidia, so I can't test it by my own :???:
Anyway thanks to all the board
Citace:
Původně odeslal
AjsTi
Download
Kto za tym tak stoji ;)
Igor Pavlov / NGOHQ/Pack by OCTeam.fr
Malo by to byt v anglictine podla mojej skromnej francuzstiny :cool:
EDIT: Pisal som samotnemu chlapikovi z webu NGOHQ ohladom driveru a odpoved nenechala na seba dlho cakat ;)
Thanks for letting me know. No, its not ours, I doubt it will work since the CP registry entries aren't updated.
Citace:
Původně odeslal
Vegan
Pro ty, co maji AGP Radeon: je jiz odstranen bug zamezujici aktivaci AGP read/write, ktery byl v 7.8ce? Diky za odpoved.
Odstraněn není, ale problémů by mělo být méně než se 7.8.
Na X1950XT fungují parádně, Bioshock na plné detaily plynule ;) jen postřeh
Re: ATi Catalyst 7.9 with CP
nevite nekdo, jak je to s podporou HD 2600 do AGP? Mam uz starej srot (ani ho nedavam do podpisu, aby nezaclanel :-) AthlonXP@2,3GHz/ 1GB 333Mhz + nejaky kraviny bokem.... Mensi problem je, ze jsem mel r9600pro, na hry uz moc nejsem, ale obcas si neco zahraju a vicemene mi to porad stacilo i na veci jako stalker, ci COH. Ale rek sem si, ze si koupim neco, at mi zase jedou videa a uziju zas trochu lepsi grafiky. Koupil jsem si HD 2600 od MSI, pekne tichej pasiv, HDMI, nic to nezere. Jenze jsem mel po te r9600 7.9 cat a kdyz jsem tam soupnul tu HD2600, tak se mi sesypal CCC, textury v DX v pytli (openGL jede v pohode). nahodil jsem teda drivercleaner, vsechno vyhazel, ccc odinstaoval rucne a nahodil ty ovladace co jsem k tomu mel od vyrobce. jejichh CCC po nabehnuti woken hned hodi chybovou hlasku o ladeni a odesilani reportu MS, zadnej CP tam nemuzu dostat. Jeste ze aspon ty textury tak nejak jedou lip (ikdyz porad obcas bug - treba v dya of defeatu maj vojaci textury obliceje na loktech atd). Jenze treba STALKER, co byl predtim na low hratelnej na r9600 je absolutne nehratelnej (ne ze bych ho hral, ale zkusil sem) Na webu MSI maj dokonce jeste starsi verzi driveru, nez na tom cd, 7.9WHQL hlasi, ze muj HW vubec neznaj. Dost mozna by to vyresil reinstal WIN (XP), ale treba existujou drivery, o kterych nevim, nebo nekdo resil uz podobny problem