Problem s MSI P35-NEO 2 FIR
Ahoj tak sem si koupil tuhle sestavu:MSI P35 NEO2,4x1GB DDR2 ADATA VITESTA EE,procesor E6400,80GB Maxtor PATA,grafika MSI 2600XT s pasivem,zdroj Corsair 520HX.A ted k memu problemu komp sem sestavil a jel mi jeden den,hral sem i STALKERA nekolik hodin.Na druhy den kdyz jsem ho zapnul tak uz nenajel.Zapipal dvakrat a sviti tam tyhle diody:LED 20 ZELENE,LED 10 NESVITI,LED 19 ZELENE,LED 9 NESVITI,LED 18 NESVITI,LED 8 CERVENE!!!,LED 17 ZELENE,LED 7 NESVITI.Zkousel sem i prohazovat pameti,nebo zapojovat jen jeden modul a nic.Uz sem fakt bezradnej a nevim co s tim je,predem dekuji vsem za pomoc!!!Jinak v manualu se clovek nedocte co znamena ta jedna LED 8 kdyz sviti cervene co je to presne za problem.
Re: Problem s MSI P35-NEO 2 FIR
smarja, nie nieje to v manuale .. tie ledky su rozdelene do 4 skupin (20 a 10, 19 a 9, 18 a 8, 17 a 7) pricom vzdy ta s vyssim cislom je zelena a ta s nizsim je cervena .. takze ked sa pozries do manualu na stranu 2-24 tak tam najdes, ze pri stave zelena zelena cervena zelena je to:
Citace:
Initializing Floppy Drive Controller
This will initialize Floppy Drive and
controller.
to ta boh tresta za to ze si si kupil MSI dosku :p
zkoušel jsi vymazat CMOS?
Citace:
Původně odeslal
SajmoN
smarja, nie nieje to v manuale .. tie ledky su rozdelene do 4 skupin (20 a 10, 19 a 9, 18 a 8, 17 a 7) pricom vzdy ta s vyssim cislom je zelena a ta s nizsim je cervena .. takze ked sa pozries do manualu na stranu 2-24 tak tam najdes, ze pri stave zelena zelena cervena zelena je to:
to ta boh tresta za to ze si si kupil MSI dosku :p
Ja si myslim ze nemas pravdu.Protoze predtim je jeste bios sign on aspon tak to pisou v manualu,a pak je tam ze ukaze logo desky,vypise typ procesoru a jeste neco.Jenze mne ani tohle neukaze je jen cerna obrazovka bez niceho a rovnou vyskoci ta chyba,ja si myslim ze by to platilo jen kdyby svitily i LEDKY cislo 10,9 a 7-jenze ty vubec nesvitej.Pamatuju si ze kdyz mi jeste pc slo tak svitily vsechny najednou.Zkusim jeste to smazani CMOS,ale myslim si ze uz sem to zkousel,zkusim jeste jednou no.Jinak jak probiha reklamace u alza.cz??????Jinak manual znam uz davno nazpamet.
omg co na tom nechapes? mas tam 8 lediek, 20, 19, 18 a 17 su zelene a 10, 9, 8 a 7 su cervene .. vzdy je skupina zelena/cervena .. strana manualu 2-24 .. pripadne si najdi niekoho vo svojom okoli, kto vie citat a pouzivat mozog
Citace:
Původně odeslal
SajmoN
omg co na tom nechapes? mas tam 8 lediek, 20, 19, 18 a 17 su zelene a 10, 9, 8 a 7 su cervene .. vzdy je skupina zelena/cervena .. strana manualu 2-24 .. pripadne si najdi niekoho vo svojom okoli, kto vie citat a pouzivat mozog
Cist umim,urazet myslim ze jeste lip nez ty,jinak ty tu desku nemas a jen tak zkousis z toho co jsi vycetl,co kdyz ti reknu ze pri testovani jak nabiha deska tak treba i problikne 10 zelene i 9 zelene atd.Podobne jak je to v manualu no.Jinak to vidim tak ze jeste zkusim jeste jednou ten cmos a pak ji vesele ponesu do alza.Jinak skupina je LED 20 A 10 ZAROVEN-a ostatni DLE MANUALU STACI SI HO PRECIST.