Spojil som svoju Geforce-ku s tv cez S-VIDEO ale obraz je vzdy iba cierno-biely. Skusal som vsetky nastavovacky. Ide to vobec aby bola farba cez svideo? Poradte... :eek:
Printable View
Spojil som svoju Geforce-ku s tv cez S-VIDEO ale obraz je vzdy iba cierno-biely. Skusal som vsetky nastavovacky. Ide to vobec aby bola farba cez svideo? Poradte... :eek:
A mas farebny televizor??? ;D
si nerob srandu a radšej sa zaoberaj tym aby ti isel comp dlhšie ako 5minut bez reštartovania... :lol:
Ha hah ha uz sa si 1 mesiac ani raz nerestartor vimenil som pamat za inu a vicistil ten pamatovi slot to tam bolo prachu a uz vsetko fachci v pohode !!!
Ha hah ha uz sa si 1 mesiac ani raz nerestartor vimenil som pamat za inu a vicistil ten pamatovi slot to tam bolo prachu a uz vsetko fachci v pohode !!! Ale naozaj ma to napadlo ze to moze byt v telke bo pri mojej to fachci v pohode a mam tu istu OVP len novsiu a ide pohoda !!!Mozno tvoja telka nevie primat cez S video FARBU???
tak nevim ale tady mi to pripada nejake zmatene
nevies mu foradit cez svideo mu nejde farba a neda sa to na geforske nastavit !moze to byt aj v jeho telke???
vypada to, ze mas spatne nastavenou televizni normuCitace:
Původně odeslal Rapasoft
Mne ide ciernobiely obraz vtedy ked na TV mam vstup prepnuty na Composite a z karty mi ide S-Video a akonahle na TV ten vstup v menu prepnem z Composite na S-VHS tak uz nabehne v pohode vo farbe. Takze podla mna budes mat problem niekde v tom, budto ti z karty lezie Composite a telku mas na S-Video , alebo naopak z karty ti odchadza S-Video a TV mas iba na Composite. Moj televizor ma ten vstup totiz fyzicky jeden a ten isty ci na Composite alebo S-Video, aj ked su tam dva rozdielne konektory, len to potom musim navolit v menu co chcem v skutocnosti mat.
Musim vas sklamat ale vsetky tieto rady som vyskusal uz pred tym ale nic mi nepomohlo...
Ale za pokus to stalo.
Potreboval by som profesionalnejsie rady
Ja na telke nemam composite, iba SVIDEO. A ten postup som uz skusalCitace:
Původně odeslal Bedo
Nauc sa pisat bez pravopisnych chyb...Citace:
Původně odeslal maros000
Rapasoft: zkousel jsi to i na jine tv?
jestli mas redukci svhs-scart musis jinak poprehazet piny ve scart konektoru, navod je nekde na www.tvfreak.czCitace:
Původně odeslal Rapasoft