Zdrawím,
ani nevím jak, ale přestalo mě fungovat lcd na ntb... Tak bych se vás chtěl zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s těmito servisama, a který byste mě případně doporučili:
GCC Services a.s.
Getronics (Czech Republic) s.r.o.
PVT, a.s.
Dík
Printable View
Zdrawím,
ani nevím jak, ale přestalo mě fungovat lcd na ntb... Tak bych se vás chtěl zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s těmito servisama, a který byste mě případně doporučili:
GCC Services a.s.
Getronics (Czech Republic) s.r.o.
PVT, a.s.
Dík
asi by som zvolil getronics, pretoze robi okrem FSC aj Lenovo a Dell :) takze asi nie su uplne lamy
No pokud delaj i Lenovo, tak bych se tam nebal, protoze IBM/Lenovo si docela potrpi na kvalitu servisnich center ;)
Getronics lidi k nam jezdej jako servisni technici Dellu a zatim sem s nima byl spokojenej (i v predchozi praci, kde sem je pouzival dost casto)
Ja byl v Getronicsu a ohodnotil bych je 1* pac mi vymenily LCD v notasu za 2 dny (reklamace). Jednani rychle a slusni lide s dobrym vystupovanim.
Getronics znám jen zedřív (Dell) a nebývalo to nic extra, ale to je dávno a hodně se změnilo. GCC naopak jen jako IBM a ti byli v pohodě (ale to je u IBM/Lenovo pomalu každý, tam není moc co). A všechno samozřejmě Praha ... PVT jako service partnera neznám. Postupoval bych asi systémem od největšího, protože pokud si jezdí do nějakého centrálního skladu pro díly, větší service partner tak možná dělá častěji. (ale to jsou prodlevy v řádu třeba dne) Anebo ještě líp podle vzdálenosti - notebook je vhodné ze servisu min. vyzvedávat osobně.
tak rychle =-O no tak v tom případě asi ani nemá smysl žádat o zapůjčení ntb na kt. bych měl mít nárok...
no a jinak jsou všechy tři v brně takže naštěstí žádná pošta... jak vidím ohlasy tak teda pudu do toho getronics.... horší je to s tím že nemám vyplněný záručák a na faktuře není sn takže první mosím poslat záručák na potvrzení....(zasraní prodejci... >:O)
:) skor mne prislo vtipne, ked som pred x rokmi reklamoval xchipli disk v T23jke a hrozne sa mne ospravedlnovali ze neni dnes a bude zajtra ... pretoze nebol na sklade v CR a musel ist z holandska :))
Až budete někdy chtít, tak zvlášť o IBMce vám můžu povyprávět. Servis, to byla vždycky výhoda IBM a nikdo se mu nemohl rovnat. Dnes už se to zlepšilo, takže rozdíly nejsou tak výrazné, mimoto IBM a pak Lenovo začalo vyrábět laciné notebooky, u kterých tohle držet nemohou, takže se to dost srovnává. Jinak četl jsem někde po českých webech víc srovnání servisů a jimi sdělená "obvyklá" doba opravy pohybující se od 3 do 10 dní mě, jemně řečeno, překvapila. Ty opravy jsou totiž fakt jen a jen o komponentech na servisním skladu a době jejich dodání na servis - "opravy" tam defacto žádné nejsou (vynecháme-li dotažení pantů, chladičů, atp.), prakticky všechno je replacement. (a pokud někdo z IBM zavolal, že se prodlužuje doba opravy třeba o půl dne/den, znamenalo to obvykle jediné - díl byl DOA/DOD :) )