Re: Internet + telefon + tv
Nebo jeste zrusit TV u UPC, paac za +- stejnou cenu muzes mit digiTV (satelit) s mnohem vetsim spektrem kanalu, alternativne antena + setopbox = prijem TV zdarma (vazne tohle nechapu, platit 200Kc za nic).
K VoIP potrebujes bud PC a SW(sw byva zdarma a doda ho bud primo provozovatel, pripadne pokud pouziva standardni VoIP, tak libovolnej kterej se ti libi) nebo "HW" telefon (cenove to zacina tusim nekde od 1500Kc, ale rozumny spis nekde kolem 2500, nekdy dodava provozovatel v ramci uzavreni smlouvy na rok a vic).
oukej, díky za radu ohledne VoIPu;
s tou televizi je to s babi celkem potiz, protoze je krapitek starsi a "tychlety noofinky" (=satelitni TV) na ni nejsou, proste aby mela jeden ovladac, tam zmackla jednicku a bezelo ji CT1.... nejaky prepinani na AV a pak na set-top-boxu by ji asi dokonale odradilo...
Moje babi to zvladla celkem OK, taky na ty dalsi kanaly "pry koukat nebude, hlavne ze je tam 1,2, 3 a 4" (CTcko + nova a prima), a uz za tejden comela na vsechno mozny (stejne to ma spis jako uspavadlo :D)
no zkusim to nadhodit, vysocany by digiTV pokryty mely bejt...
a presne jak rikas, ma to jako uspavadlo a "ja na tu televizi vubec nekoukam, tam nic nedavaji", ale sjizdi vsechny ty To je vrazdy a Colomby a Jake a tlustochy a Mash atd.... (ani nevim jestli to davaji, ale tohle babi sjizdela pred mojim vyletem do pryc)
Vysocany jsou dobre pokryty digitalem a na Sokolovsky (od namesti OSN po cca. skoro Balabenku se da pripojit na free wifi internet Prahy 9, kterej je sice lehce omezenej (P-cko, youtube atd. asi i P2P site - nepouzivam, tedy nevim) nicmene v rychlosti kolem 1.5 Mbit a se slusnou spolehlivosti. (pokud se v tom rejpou jejich admini,tak vetsinou kolem poledne na par minut)
To asi neresi tvou potrebu internetu neomezeneho, nicmene jako slusna "nouzovka" na prechodnou dobu pri rozhodovani te to muze potesit :)