Re: E6600 - kterou verzi?
Já osobně bych ti doporučil tu, která končí na B, stejně 28, 29, 30, 31, 32 týdny to nejsou, takže těžko říct. IMHO bývaj B líp přetaktovatelný než A, ale nemusí to být pravidlo.
Takže souhrn, ber 651B. Zkus kdyžtak i google.
to co si tu vypisal niesu verzie, ale vyrobne serie .. tie procesory budu na defaulte totozne, rozdiel bude mozno v potenciale pre oc, ale to si vygoogli sam :)
Treba ja mam 645G a na 3,6ghz jde jak nic, takze tezko radit.
Zajimavy prehled - http://www.overclock.net/intel-cpus/...c-voltage.html
... ale sam bych se tim asi neridil, jestli pujde na 3,3 nebo 3,6 je prece fuk, pokud nejsi notoricky loudil kazdeho mhz ;)
Diky vsem ... nejde mi o kazdy Mhz, spis mi slo o to, jeslti nejsou nejaky serie hodne spatny - moc hrejou, spatne se taktujou, jsou poruchovy, apod ...
Ale vypada to, ze neni potreba to resit, tak to resit nebudu.
Tak jeste jendou diky ;)
OT:
a co 6850-ka ;)
Rozdiel v cene nieje velky ... oproti e6600 (A v poslednej dobe bolo vela zle taktovatelnych e6600, u 6850tiek sa mi zda oc potencial celkovo lepsi):)
Otazka je, jestli sfinga dokaze sehnat 6850ku za podobne penize jako je tech 3k5 co uvadi u 6600ky
Citace:
Původně odeslal
Sharker
OT:
a co 6850-ka ;)
Rozdiel v cene nieje velky ... oproti e6600 (A v poslednej dobe bolo vela zle taktovatelnych e6600, u 6850tiek sa mi zda oc potencial celkovo lepsi):)
jaj no to som si nevsimol .. ako pri tej cene nieje co riesit ..bez do e6600-ky a dufaj v dobru kus kremiku:D