Re: HP 24" Pavilion w2408
Citace:
Původně odeslal
Pret
Chcem si kupit 24" widescreen LCD a favoritom pre mna je momentalne tento model - HP 24" Pavilion w2408. Chcem sa opytat ci ma niekto snim skusenosti, pripadne aky mate nanho nazor. Sice je TN, ale aj proti lp2465 podla mna obstoji. Ma perfektny stojan. Hlbka obrazu je perfektna. Neviem ci farebne podanie je o dost horsie nez u lp2465, ak niekto vie, nech napise pls. Chcem vediet ci ma input lag, a ci je dobry na hranie a filmy ale chcem aj kvalitny obraz?
zrovna som teraz zopar kusov predaval, takze som sa na to mrkol... oproti 2465 horsie podsvietenie, horsia farebna presnost, trochu pomalsi a hlavne "iba" 2 roky zaruka a ziadne onsite:( rozdiel v cene nieje az taky a uz iba pre 3y onsite zaruke skor 2465, nehovoriac a dalsich drobnostiach ako lepsi obraz atd...
Fiiha, teda si ma nepotesil. Dost sa mi pacil ten monitor, ale ked aj odozva je horsia ako u lp2465 a podsvietenie tiez tak neviem-neviem. Horsie farby sa dali cakat kedze je to iba TN. Test som cital o w2207 a tam pisali ze farby su skoro na urovni PVA a odozva tiez bola dobra aj na hranie, zeby bol taky rozdiel medzy 22 a 24 modelom? Mozno ze rucne nastavenie farieb by pomohlo ... neviem ake velke su tie rozdiely co si pisal. Poradte mi, aky 24" LCD sa oplati kupit? Nieco do ceny lp2465.
Test 22" w2207:
http://www.svethardware.cz/art_doc-F...E00326C9A.html
Citace:
Původně odeslal
Pret
Poradte mi, aky 24" LCD sa oplati kupit? Nieco do ceny lp2465.
si kup 2465, budes spokojny.... :)
ted jsem odpovidal na jedno SZ... mozna bude taky nekoho zajimat
"mohl bys mi, prosím, napsat, ja je to s tou zárukou on-site? Díky."
HP 3y onsite znamena, ze v pripade jakekoliv vady jsou povinny do 24 hodin u tebe na miste vadu odstranit... v praxi to funguje tak, ze zavolas do servisu nebo primo hp, nadiktujes sn a na druhy den dorazi borec, da ti novy kus a stary odnese... resim vsechny hp reklamace takhle, neskutocna uspora casu a rychlost reseni
A ako je to s input lagom u lp2465? Ked ma input lag, tym padom nie je vhodny na hry.
Citace:
Původně odeslal
MadCap
ja ziadny nevnimam :)
taky se mi to zda blbost:)
tak blbost ... nejaky tam urcite bude :) ale nejak som si toho proste nevsimol ....
No snad bude jeste nejaka PROMO akce na LP2465 :)