Re: Orange Fibernet /Svk/
Citace:
Původně odeslal
Majo1
No ceny a ryxlosti su super, som zvedavy na FUP ... latencia je na optike super takze pre hracov dost fajn :)
FUB vraj neni :)
Citace:
Jednotlivé programy nie sú nijako dátovo obmedzené (neexistuje nijaké FUP).
Zdroj Žive.sk
Citace:
Původně odeslal cennik
Objem predplatenych dát
- neobmedzeny (2
....
2 V prípade, že rozsah využívania Čiastkovej služby účastníkom je taký, že ohrozuje Sieť a iné zariadenia potrebné na poskytovanie
služieb Orange Doma alebo niektorej časti týchto služieb alebo v jeho dôsledku môžu poklesnúť kvantitatívne alebo kvalitatívne parametre
ich poskytovania ostatným účastníkom, je takýto rozsah užívania považovaný za zneužívanie služby a spoločnosť Orange
Slovensko, a.s., je oprávnená vykonať opatrenia na dočasné obmedzenie alebo prerušenie poskytovania Čiastkovej služby účastníkovi.
http://img.orange.sk/orange_sk/binary/cennikDoma.pdf
Takze FUP je v zmluve podchytene, otazka je ake bude realne. Asi sa uvidi podla realnej prevadzky co zavedu.
60mbit/s .. to už je rychlejší jak rychlost HDD ve starších kompech, nádherné ceny! :D
Ako je to s rozsirenostou sluzieb po slovensku...? Viem, ze v MT sa ma zacat tahat kabel 17. septembra...
Do konca roka pokrytie
BA,TT,TN,NR,ZA,PN,BB,Presov(P?),KE,NZ,Prievidza(tu sim PD)
Citace:
Původně odeslal
stano
Do konca roka pokrytie
BA,TT,TN,NR,ZA,PN,BB,Presov(P?),KE,NZ,Prievidza(tu sim PD)
to aby som pomaly odhlasoval Chello,
za tu cenu to bude parada!!
Citace:
Původně odeslal
Majo1
to aby som pomaly odhlasoval Chello,
za tu cenu to bude parada!!
Najskor sa nebude treba az tak ponahlat, nemyslim, ze celoplosne stihnu natahat vsetky trasy uz tento rok...A tak sa moze stat, ze sa cakanie pre celkom vela ludi este predlzi... :/