Re: Jaký notebook 09/2007?
Imho pouze D-Sub.
Btw myslim si, ze obrazek na CzC je, vzhledem k ostatnim notasum rady 67x0, spatny :)
EDIT: Tak sorry, fakt zmenili design :) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs...-80464574.html
HPcka su obecne gut notasy, to co si sem ale dal su z uplne novej rady, ktore som este nestretol .. neocakavam vsak nejaku degradaciu ;)
V popise co chces si odporujes :
"grafika GMA 3100 nebo nějaká lepší herní (nejlíp nějaka 8400/8600GT)"
to je nebe a dudy ... jak cenovo, tak vykonovo tak spotrebou ;) na X3100 si nezahras nic, alebo iba stare tituly s obmedzenim narokov a zaroven do danej ceny s poziadavkou na vydrz vlastne ani taky notas nekupis ...
O DVI by som svoje poziadavky neopieral, aj tak vyzera obraz cez D-Sub na normalnom LCD rovnako, kym to neni 24" (a ani vtedy to nemusi byt nutne tragedia)
Btw. zly obrazok maju u 6715s :) na fotke maju 15" a to su vsetko 15,4" a vypadaju skoro ako nx73(4)00 ...
Citace:
Původně odeslal
MadCap
O DVI by som svoje poziadavky neopieral, aj tak vyzera obraz cez D-Sub na normalnom LCD rovnako, kym to neni 24" (a ani vtedy to nemusi byt nutne tragedia)
jen dodam - tohle je ze zkusenosti podmineny tim, ze nainstalujes spravny analogovy drivery pro LCD ... bez nich to je des bes (vyzkouseno na Amilu Pi1505) .. bez driveru, vsechno mazly s nima se to vyrazne zlepsilo, ale porad to nebylo DVI no ... jinak prave FS davalo DVI i k par notesum i s GMA950, tak v tom treba pokracuje :)
staci manualne poladit phase/clock kym to to lcd umi :)
btw. samotne gma950 ci x3100 neni prekazkou digitalneho vystupu, x3100 vie dokonca aj hdcp a hdmi :) ale proste to u tych notasov nebyva ...
P.S.> tak som to s tymi ovladacmi skusil na lp2465 vs. pavilion dv6000 (gf7400go) a pomohlo to, ide to sice do toho isteho stavu doladit aj manualne, ale ovladace su zjavne jednoduchsie :D
psal jsem GMA3100 nebo 8400/8600GT, pac bud se uskromnim a koupim neco bez herni grafiky s desli vydrzi a nebo si priplatim na nejakou lepsi kongiguraci s 8400/8600GT a neco si na NB i zahraju.
ps: DVIko neni podminkou, ale rad bych casem NB propojil treba s HP 2065 (nebo 1965), tak jsem si rikal ze DVI by na todle bylo lepsi nez D-sub. Jinak nevim, zda se da sehnat nejaky HP s herni grafikou (nemyslim ted radu Pavilion).
ps: pavilion by mozna i sel, ale nelibi se me ten povrch, jsou na nem videt strasne otisky prstu. To radeji nejaky hranaty HP/IBM:-)
Pavilion v sucasnosti pouzivam a ten povrch je sice "leskly" ale vyznamne kvalitnejsi ako vsetky ostatne co som doteraz stretol. Pripomina to skoro nejaky autolak a vzbudzuje to dobry pocit a tvari sa na vysoku odolnost ... otisky mne nejak nevadia/neregistrujem ich ...
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv631...-hp-d80152.htm
Za tu cenu podle me hodne dobrej kup (CD cpu by mi taky stacilo), pac je to vcetne lepsi grafiky a OS. Jediny co me na tomto NB vadi je jeho váha.
Měl jsem v ruce 6510 a 6710 a jsou velmi slušně zpracované, pěkné notesy.
Pavilion (aspon ten co mam, prastara dv6000) ma pre mna jednu chybu > je hlucny, tj. bezi mu hodne casto vetrak :( ale na webe sa zda, ako by tie novsie boli lepsie tak neviem
tak ja se pridam, taky se divam po ntb, 14", nejlip s vystupem na lcd, s cenou kolem tech 30k, zalibil se mi docela tenhle sony : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47128
tak moc penazi, za tak slabu vybavu ...
Včera jsem viděl v TSB leták jejich nových bastl notebooků na SantaRose (nějaké VBI asi) a konfigurace s T7100, 1 GB, 120 GB HDD, 8600GS a Vistami HP je pod 25K s daní. Asi to nebude žádná sláva, ale tak pro zajímavost ...
Mel jsem v ruce VBI HEL80 (od Barbone) nebo tak nejak, a obal byl teda fakt hrozny, vrzalo to, mekke to bylo, vetrak hlucny, klavesnice se prohybala jak blazen. Ale vybava za tu cenu dobra.
.... fakt hrozny, vrzalo to, mekke to bylo, vetrak hlucny, klavesnice se prohybala ....
to ako keby si popisoval kazdy druhy low-end ;)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
.... fakt hrozny, vrzalo to, mekke to bylo, vetrak hlucny, klavesnice se prohybala ....
to ako keby si popisoval kazdy druhy low-end ;)
No jo :)) Tak ja jsem az tak moc nekvalitnich notebooku nevidel :D takze me to udivilo. Na druhou stranu kamos ma taky VBI (Barbone), ale 14" a jine telo a ten je celkem pevny, az na klavesnici, ktera je stejne blba.
Citace:
Původně odeslal
MadCap
tak moc penazi, za tak slabu vybavu ...
tak porad nejaky levnejsi nebo lepsi (nebo oboji), proc jsem to tu asi napsal :-) sony jsou obecne drahe...
ked si nenapisal, co od toho chces, tak ti neni jak poradit ;)