Co říkáte na takhle řešenej vodní blok na grafiku
www.sweb.cz/erty/GPU-SESTAVA.JPG
Rozměry 35*35*10mm (bez víčka) Trubičky 12/10mm. Fitinky jsou na rozměr hadice 14/10mm. Vývody vyčnívají mimo kartu směrem nahoru asi 5mm.A 15mm nad.
Printable View
Co říkáte na takhle řešenej vodní blok na grafiku
www.sweb.cz/erty/GPU-SESTAVA.JPG
Rozměry 35*35*10mm (bez víčka) Trubičky 12/10mm. Fitinky jsou na rozměr hadice 14/10mm. Vývody vyčnívají mimo kartu směrem nahoru asi 5mm.A 15mm nad.
Super, a jak vypadá vevnitř?Citace:
Původně odeslal eRTY
takhle
www.sweb.cz/erty/rad.JPG
Me se moc nezda to, ze ten blok bude v kontaktu s GPU nejdriv vickem a pak az tou hlavni medi ...... to bude blbe vodit teplo, ne? Nebo zase blbe koukam?
no bude to horší,ale skus si sehnat šroubky 2,5M s rozumnou délkou.si říkám, že zase tak špatnej ten přenos tepla nebude,při dobrém spájení. GPU určitě nehřeje jak procík.Citace:
Původně odeslal PhoB
http://www.sweb.cz/erty/gpusestava1.JPG
No ale stejne, budes pajet cinem nebo mosazi a ty maj malou tepelnou vodivost. A navic to zapajis jenom na krajich....
Jinak to sice netopi jako CPU ale zanedbatelny to taky neni :-o
Jestli, to delas pouze z toho duvodu, aby ses zbavil vetraku na grafice, tak bych rekl, ze to takhle bohate staci a bude to chladit daleko lip nez vzduch (pokud nebudes mit moc teplou vodu). Prumer trubicek je take dostatecny, bude to mit dobry prutok takze taky v poho. Pokud ovsem z te grafarny chces zdimat nejaka maxima, tak uz by to mozna opravdu chtelo s tim vickem neco udelat. Sehnat prislusne sroubky v jakemkoliv zelazarstvi by nemel byt az takovy problem. Akorat me zarazi ta velikost M2,5? Jestli ty diry v karte jsou trojky, tak proste pouzij M3 a podloz jim hlavu nejakou izolantem a je po problemu...
na kartě jsou dírky M2,5. a tyto šrouky sem sehnal jedine v hornabachu. a ještě jen 16mm dlouhé. hlavně mi jde o ztišení.uvidíme jak to bude fungovat.Citace:
Původně odeslal vendiik
Nerikej, ze nikde nemas poradny zelezarstvi. U nas na Kladne je treba fa. Dite a tam sezenes vsechny velikosti ve vsech dylkach. A kdyz uz by bylo i na ne dlouhy tak tam sezenes tzv. zavitovy tyce a ty si narezes na kolik chces...Citace:
Původně odeslal eRTY
Na sroubky je nejlepsi Fabory (www.fabory.cz), maji cca 45000 polozek v katalogu spojovaciho materialu. Problem je, ze baleni jsou treba tak okolo 100 ks :-(
já to udělám tak jak to mám.pokud to bude haprovat,tak se zkusí něco jiného.ale dík za rady
No kdyz mas neomezeny moznosti tak proc to nevyzkouset,......mit to tak i ja :-(Citace:
Původně odeslal eRTY
no neomezený možnosti zrovna ne,za frézování musím tvrdě platit :O))Citace:
Původně odeslal PhoB
:-) Tak to ja nemusim platit nic, dokonce ne ani za material, ale zadal jsem vyrobu svyho vodnika (dal jsem dotycnemu i tech. vykres CPU+GPU+MB) ale uz jsou to pomalu 2 mesice a nic :evil: , posledni tejdny uz ale slibuje ze uz uz.........dodnes nic!Citace:
Původně odeslal eRTY
Navic je to z fabriky a hlidaj to tam kamerama, takze jednou a dost. Proto jsem si to peclive naprojektoval, pac opravit to uz nepujde. :-(
to by erty mohl udělat vice lidem 8-)Citace:
Původně odeslal simhap
možná bych i mohl být párkrát ochotnej :-) stačí se domluvit přes icqCitace:
Původně odeslal joXerus