Jakékoliv vyhledávání s využitím více než 1 keywordu mi skončí na "500 Internal Server Error", předpokládám, že tohle nemůže být chyba na přijímači ...?
Printable View
Jakékoliv vyhledávání s využitím více než 1 keywordu mi skončí na "500 Internal Server Error", předpokládám, že tohle nemůže být chyba na přijímači ...?
Zkouseno ted a zadny problem.
Taky bez problémů... :rolleyes:
Můžete sem hodit string, se kterým je to bez problémů?
EDIT: tak jsem zkoušel různé a vypadá to, že je to zřejmě nějaká varianta overflow (nebo něco na ten způsob) - k tomuhle výsledku se dostanete, když dáte search (samozřejmě i nejen) za použití slov s častým výskytem (základní slovesa, spojky, atd.).
nekam nam utekl stoplist (slova, ktera nepatri do indexu vyhledavani). takze se musi udelat novej ...
pokud tam nekdo najdete neco, co tam vylozene nepatri, tak mi prosim do zitra dejte vedet (zitra udelam reindex a zas to bude fungovat)
Kód:na
je
tak
ale
se
ze
si
jsem
mi
mam
ja
za
tam
ten
jak
uz
asi
má
nebo
jen
bych
taky
sa
že
pro
som
sem
tu
ty
neni
bude
od
po
jako
ti
takze
toho
ho
moc
kdyz
pokud
ani
nic
tom
ne
neco
jestli
jsou
tím
wink
pri
aj
ta
jinak
pak
ako
bez
nekdo
mel
už
nevím
být
ted
ve
dost
aby
jeste
kde
myslim
mas
nejaky
ked
proste
fakt
tomu
treba
bylo
když
diky
nejak
pc
mě
jo
byl
dá
len
az
tady
mit
stejně
nez
uplne
teda
podle
vic
jde
ji
snad
Fox: mohlo by se mozna vyjit z Ceskeho stoplistu a Stoplistu zakladnich tvaru (imho vyhodit firma, jeden, prvni, dva, druhy, cena, strana). Ale semantikou nevladnu, takze vyhozena slova jsou spis "od oka".
me se prave tenhle 'cesky stoplist' moc nezdal. ten muj navrh vpodstate likviduje jen 100 nejcasteji pouzitych slov primo u nas na foru ...
ale mas pravdu, tyhle slova vyhodim... nejak jsem to vcera probehl jen hoooodne rychle ...
edit: aha, ted jsem pochopil, ze mluvis o tom stoplistu z muni ... "Stoplist je seznam slov, které díky své vysoké frekvenci v textu ztrácejí význam pro sémantickou analýzu věty." - my ale semantickou analyzu imo nedelame ... spis hledame klicova slova, ktera nedavaji vyznam clanku jako takovemu ...
Tak reindex in progress - nepujde ted nejakou chvili vyhledavani - teda ono pujde, ale nic moc nenajde ...
Diky vsem za spolupraci.
tak reindex hotov. pokud by to jeste nekomu delalo problemy, dejte mi prosim vedet.