Moznosti nastaveni v biosu P35-DS4
Konkretne M.I.T. Neprijde vam, ze tam nejde skoro nic nastavit? Mozna jsem jen zblblej miliardou nastaveni pameti z nForce4... Ale i tak :)
Re: Moznosti nastaveni v biosu P35-DS4
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
Konkretne M.I.T. Neprijde vam, ze tam nejde skoro nic nastavit? Mozna jsem jen zblblej miliardou nastaveni pameti z nForce4... Ale i tak :)
Predpokladam, ze jsi cetl manual, a v BIOSu si "odemkl" vic polozek klasickym stiskem CTRL - F1, jak to maji skoro vsechny Gigabyty...
Coz o to, manual jsem cetl, ale asi ne moc pozorne ;D
timhle teda trvale odemknu x dalsich polozek?
ne, docasne. A musis to zmacknout v zakladnim menu biosu.
Hm,asi hloupej dotaz,ale to tak maji vsechny Gigabyte?Nejaky desky to uz maji rovnou odemceny ne?
Citace:
Původně odeslal
butcherson
Hm,asi hloupej dotaz,ale to tak maji vsechny Gigabyte?Nejaky desky to uz maji rovnou odemceny ne?
pokud vim tak to maj vsechny p965 se kterejma sem prisel do styku. P35 nevyjimaje. nevim jak starsi... <:(
Nechce se mi zacinat novy tema, tak to placnu sem: stalo se nekomu, ze po nastaveni biosu prestal fungovat monitor? Ulozil jsem, reset, komp normalne nabeh, ale obraz zadnej. Bylo to evidentnei ve Win, ale proste ani tuk. Musel jsem resetovat bios a vzhledem ke grafice primo nad pinama, ke kterym se neda bez rozvrtani vnitrku kompu dostat, docela opruz...
A prece jeste neco. Kdyz clovek rucne nastavi nasobic, bios na nej rve, ze ma napeti nastavit na auto. To teda nevim... 8x400 a koukam jako puk, CPU-Z hlasi, ze do CPU tece 1.440V. To je trosku prehnany, ne? Kolik je vlastne napetovej strop pro rekneme to 6750?
(da se necim monitorovat i ty dalsi napeti?)
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
A prece jeste neco. Kdyz clovek rucne nastavi nasobic, bios na nej rve, ze ma napeti nastavit na auto. To teda nevim... 8x400 a koukam jako puk, CPU-Z hlasi, ze do CPU tece 1.440V. To je trosku prehnany, ne? Kolik je vlastne napetovej strop pro rekneme to 6750?
(da se necim monitorovat i ty dalsi napeti?)
mam taky nastavenej nasobic manualne (o jedno nizsi) a nic s auto napetim to po me nechce ;)
Jen blikajici barevnej text doporucujici auto...
s tím nenajetím monitoru - upravil jsi při taktování - či manual úpravách - pci-e frekvenci z auto na 101? pokud ne, možná by to pomohlo... (někteří dávají až do 110...), případně zkusit přidat V na NB.
edit: sry, vidím, že ti to už v sekci biosy rombo napsal...
Citace:
Původně odeslal
tx3rf
pokud vim tak to maj vsechny p965 se kterejma sem prisel do styku. P35 nevyjimaje. nevim jak starsi... <:(
No ja mam P35-DS4 a kdyz dam v uvodu biosu tuhle kombinaci klaves tak se nic nestane
Citace:
Původně odeslal
butcherson
No ja mam P35-DS4 a kdyz dam v uvodu biosu tuhle kombinaci klaves tak se nic nestane
Ono se nic nestane v uvodu, ale pod polozkou overclockingu se zobrazi casovani pameti. Jinde se nic jineho "neodemkne".