Elektrovodivý lak EL-2, jsem koupil v Trutnově v Kerr Electronics za 195,- vč. DPH (výrobce - www.elchemco.cz). Vyzkoušeno na mém Athlonu.
Printable View
Elektrovodivý lak EL-2, jsem koupil v Trutnově v Kerr Electronics za 195,- vč. DPH (výrobce - www.elchemco.cz). Vyzkoušeno na mém Athlonu.
Aj sa ti s tym nieco podarilo dosiahnut? Vraj to velmi nefunguje :roll:
Se divim,že se ti s nim něco podařilo :o Já se pokoušel marně :oops:Citace:
Původně odeslal goodji
ten lak je uplne na pikachu ......mel sem domec 2 a ty byli dycky jakysi shitozni :roll: ...ale zhe by to odemykalo to fakt ne
Ja jsem na svym hnedym Athlonu XP spojil EL2 jeden mustek L11 (napeti), drzi v pohode. Na nasobic to ale moc dobrej lak neni, tam je potreba perfektni spojeni.Citace:
Původně odeslal SOAD
Já jsem s ním spojoval dva můstky co jsem před tím přepálil a chodí to.
Ja mám EL 3 za 45kč spojoval jsem mustky na 4 cpu a vše v pohodě drží,jen to je třeba dobře promíchat,jinač to moc nevodí ;D
tem co to s el-2 neslo: a neni to nahodou rukama?? :arrow: ja sem tim pred vice nez rokem spojil L1 myho procu a drzej fklidu - po 3/4roku sem to premeril a odpor na vsech mustcich 1-2ohmy :smoke: . . . a jeste sem tim odemknul 2 durexy, tez behaj fpoho(ty uz sem nemeril) . . .
Ja som mal EL-2 na 1900+ palkovi a drží to do dnešného dňa a multi ide prehazovať úplne v poho :wink:
P.S. Ale na prvý krát to nebolo dobré a tak som pri tom trochu pozúril a spravil to odzačiatku a odvtedy to drží.