moje eizo ustavicne vyluzuje podivny zvuk , bavil sem se o tom s deekayem , rikal ze to je normalni ...
ale podle toho co dela muj monitor by meli vyrobci uvadet hlucnost v decibelech jako je tomu u chladicu
Printable View
moje eizo ustavicne vyluzuje podivny zvuk , bavil sem se o tom s deekayem , rikal ze to je normalni ...
ale podle toho co dela muj monitor by meli vyrobci uvadet hlucnost v decibelech jako je tomu u chladicu
Záleží jak moc to hlučí a jak. Můžou to bejt vyschlý kondíky nebo trafo případně vodsmahlý něco v řídící elektronice (ale to by to asi nešlo nebo by to zlobilo). V každym případě by to mělo bejt tichý jinak to moc normální neni :?
Jasně, moje 19" HP M900 občas (hlavně za studena) potichu píská... a při každým zapnutí se ozve pěkná rána - asi trafo... Nicméně viděl jsem a slyšel jsem novej 17" monitor HP a vyluzuje stejný zvuky... TFUJ
Ta rana co sa ozve pri kazdom zapnuti je automaticky degauss
Moj je teda uplne tichy. Az na ten degauss ;D
no problem je ze ten muj ten zvuk dela furt :)
uz me sere asi ho bouchnu do zatylku :wink:
Me monitor piska jen v textovem rezimu (BIOS,DOS), dela to asi rok a zadna zmena nenastala.
me dela monitor dela zvuk jen kdyz do nej říznu nebo tak nějak ;D
me monitor nevydava zadne zvuky....jen kdyz demagnetizuje ;)
Mne trochu vrci ked je zapnuty a je vytiahnuty VGA kabel...a potom len degauss
Jo treba v Nebusicih na LANparty vydaval zvuky jak si do nej rezal hlavou ;DCitace:
Původně odeslal Voky
http://deekay.wz.cz/voky.gif
;D
Citace:
Původně odeslal DeeKay
to je urcite nejakej podvrh ;D
Muj monas obcas zacne piskat... tak ho vypnu/zapnu a je to....
Voky: Tomudle se rika laska k monitoru :lol:
za 16 litru se o nej musis starat poradneCitace:
Původně odeslal Maxik
provetrak pobouchat a tak
me obcas piska EIZO T560i-T pokud je na 60Hz, kdyz to prepnu tak okamzite zmlkne,mozna je to nejaka interference se sitovou frekvenci, nevim....
me bohuzel taky slabe vrci muj Dell D825HT.. cloveka to nastve kdyz odhlucni comp a zjisti, ze mu nakonec nejvetsi vyrval bude delat monitor :roll:
Jo, presne tak, jeste pred tydnem jsem mel asi 10 let starou 21" Hitachi a byla to nejhlucnejsi komponenta. Byl tam totiz vetrak, kterej drncel. Kdyz jsem ho promazal, sice uz nedrncel, ale zase se rozhucel (predtim byl pridrenej, tak se moc netocil). Nastesti uz odesel a tak mam jinej a ten je potichu-> jdu zase odhlucnovat PC ;D
2Dot: moje EIZO taky vyluzuje tichej, ale věčnej zvuk. S mojí snahou o co nejtišší comp jsem se rozhod, že půjdu do LCD :o :o :o
Podle mě to jsou nějaký výkonový součástky. K čertu s nima
jj k certu s nima , taky pujdu do LCD .
jo a za kolik ty EIZA nechate az budete mit LCD? ;D
moj Samsung je uplne tichy... ale tatko ma nejaku staru ADInu a ta piska jak svina, vzdy ked to pusti tak nas kocur zdrhne z izby :lol:
Tak to musíš trochu poladit i mono ;D ;DCitace:
Původně odeslal Glassman
takhle to vypadá že je blázen ;D ale u něj doma to dělá taky ;D ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Ale pozor i LCD vydávají zvuk. Je to při náběhu měniče, který napájí výbojky v podsvícení. Pravda, není to takový hrozný pískok, jako někdy vydávají uvolněné závity cívek (ve vychylovačkách, v různých transformátorech a tlumivkách) v analogovém monitoru, ale je to trochu slyšet. Ale možná že to slyším pouze díky tomu, že používám vestavěné reproduktory v panelu a že se do té nf části něco indukuje z elektroniky řídící LCD panel.Citace:
Původně odeslal DOT