-
pentiumIII socket 1
omlouvam se vsem uzivatelum diskuskiho fora za moji 1.otazku dostala se mi do ruky deska ktera nepodporuje FSB 100mhz a proto jsem se ptal na to jak pouzit procesor pentium III 450mhz do teto desky.oboje mam zadarmo a je mi lito nechat to lezet ladem, deska ma oba sloty jak slot 1 tak pp pga 370 a pent.III mi nerozpozna tim i odpovim na podnet proc vlastne jit taktem FSB dolu chtel jsem tu konfiguraci pouzit pro dceru.navic mam jeste desku ms 9171 čipset via apollo a ta toho pentaka taky nerozpozna-bios se ani nehne a tak mi nezbyva nez se obratit na toto forum ktere se mi zda nejprofesionalnejsi pokud nekdo muze poradit budu rad a na oplatku poradim s tranzistory MOSfet to je moje domena v tom jsem doma jeste jednou dekuji vsem kdo mi dali tip Lá´da
-
Co su zac tie dosky???
V najlepsom pripade staci nejaky novsi bios.Teoreticky by mal ten procak fungovat podtaktovane 4.5 x 66 (pop 83) alebo po flashnuti noveho biosu sa mozno rozbehne 100 FSB.
Dolezite je co je to za dosku??? Vyrobca,typ atd.
Dalsia vec, ci tie veci zarucene funguju...
-
pentium III
deska je v poradku bezel v ni celer 333 i muj pIII je dobry sel v jine desce asus ale nevim zda to nedelaji pameti mam jak 64 tak 128 ale neni to mozne nahodit - pokud by bios alespon hlesnul pak bych vedel ale on mlci Laďa
[edit by Rainbow: pridal som sem tie ostatne prispevky co boli rozhadzane vonku]
TAK NEVIM asi jsem v koncich-deska je bezva ms-7191 čipset via appolo jsou na ni oba sloty jak 370 tak slot1-integr.zvuk i modem 56kb.viditelne neni poskozena ani elektricky se nejevi spatna ale presto nejede vyhodim ji a budu mit alespon klid jinak moje masina klape mam celron 1000 vyjety na 1400,256mb pameti a co je bomba grafika nvidia tnt 64pro PCI rtaktovana na 175mhz a drzi a veme si i hru EVOLVA na rozliseni 1024*768 ve32bitech samozrejmne s ovladcem 40.72
-
Ak je pamat funkcna tak neviem preco by nemala ist.
Skor bude problem v doske (biose) ze nepozna pIII/100 FSB
Treba sa pozriet na stranky vyrobcu dosky aku ma podporu pre danu dosku a ake ma updaty biosov a co podporuju.
-
Ja to vidim na flashnuti biosu pak by to melo podporovat v pohode...