DVD recorder s HDD do 6.000 ?
Ahoj,
jelikož rodičům dosloužilo video, chtějí investovat do HDD rekordéru. Rozmluvil jsem jim výlet do hypermarketu a zalovil něco na internetu. Cenový strop je 6.000, využívat se bude skutečně jenom jako dočasný úložiště filmů, nic víc se od toho nečeká. Větší disk výhodou, na DVD se pálit nebude (to je už pro ně španěská vesnice). DivX ať to raději umí - kdybych jim půjčil něco koukání.
Zatím mám vytipovaný:
MAGNAVOX MRV 810 H/12 za 5.131,-
Sencor SHR 8216 za 5.616,-
Thomson DTH 8650E za 6.048,-
Nějaké další doporučení / reference ???
Re: DVD recorder s HDD do 6.000 ?
Kamos ma tento Samsung :
http://www.atcomp.sk/presmerovani.aspx
V pohode rekorder, ktory ale zlahka prekracuje tvoj cenovy strop, aj ked mozno by sa niekde dal do tych sest... Inac vytipoval si si celkom dobre... Takze toto je skor pre porovnanie... :)
Citace:
Původně odeslal
mortician
Nepises presny model a link nefunguje :-(
Spis me prekvapuje, ze nikdo k memu vyberu nic nenamita. Vzal jsem proste prvni 3 nejlevnejsi z ceniku...
Jsem v naprosto stejné situaci - jedno video mi umřelo a druhé dosluhuje. Ve chvíli, kdy si odzálohuju na DVD rodinná videa, chystám se na definitivní přechod na DVD rekordér s diskem a absolutně se zatím neorientuji...
v najblizsom computery (17/06 - 5.9.) vyjde test dvd rekorderov s HDD :) asi 10kuskov ;)
EDIT:
Hyundai HDVR 5250X
LG RH278H
Orava DVR-706HDD
Samsung DVD-HR755
Sencor SHR-8216
Sigmatek DVBH-2000
Sony RDR-HXD870
Thomson Scenium DTH8677E
Toshiba RD-XS25
Yamada DTR-1000HX
Tak to me zajima jak dopadne sony :) jestli uz zapracovali na nabehu ze standby ... ta minuta u HX520 je silena + nemate nekdo tuseni, kde a jak sehnat novej firmware? tenhle starej je krom ty rychlosti spatnej v tom, ze si nechce poradit s vetsinou titulku ... myslim, ze zvlada jen anglicky .sub, coz je uz celkem k nicemu ... sry za ten malej ot :)