Chcem sa zbaviť koša na ploche, ale neviem ako. Kedysi sa to dalo cez Regino, ale táto možnosť tam už nieje. Neviete mi poradiť nejaký program, alebo tak dačo?
Printable View
Chcem sa zbaviť koša na ploche, ale neviem ako. Kedysi sa to dalo cez Regino, ale táto možnosť tam už nieje. Neviete mi poradiť nejaký program, alebo tak dačo?
ja jsem to udelal pres tune-up utility, ale neni zadarmo.
btw, ujo google vyhodi asi milion odkazu na toto tema. viz asi treti odkaz shora:
Citace:
How to remove Recycle Bin Icon from Desktop
If using XP Pro
Go to START > RUN
Type GPEDIT.MSC
Navagate to USER CONFIGURATION >ADMINISTRATIVE TEMPLATES >Click on DESKTOP,
On the right hand pane find " Remove Recycle Bin icon on the desktop " , double left click on it to ENABLE it.
Sorted!
If using XP Home
Either use TweakUI or make the change manually in the registry.
Create or modify the following registry entry
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel
{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
REG_DWORD
0x00000001
Pouzivam TuneUp 07, ale tuto moznost som tam nenasiel.
Já na to v XPčkách používal X-Setup...umí i spoustu dalších věcí, celkem v poho prográmek.
http://www.x-setup.net/downloads/home.asp?lang=EN
Ja som skor ma na mysli nejaku malu, jedno-ucelovu, aplikaciu. Spravil som to podla riska. Doteraz som o hentom execku ani nevedel.
TweakUI je opravdu na to dobry. Navic si tam toho nastavis vic.
Ved to je jednoucelova utilita , ktora ma viac moznosti vyuzitia je to freeware a navyse ak by si sa ovbaval , ze je to micro$rot neni , to len sysinternals bolo tusim kupene micro$rotom.