Ahojek lidi, cetl sem forum Czechcomputeru a pry maji tyto grafiky pouze s temahle pametma...Mate nekdo stejnou kartu??? Nebo nejake zkusenosti s pretaktovanim na tehle karte??
DIky
Printable View
Ahojek lidi, cetl sem forum Czechcomputeru a pry maji tyto grafiky pouze s temahle pametma...Mate nekdo stejnou kartu??? Nebo nejake zkusenosti s pretaktovanim na tehle karte??
DIky
Ano mam ji a je tomu tak 5ns pameti MIRA :(, Kdyz jsem to poprve videl tak jsem myslel, ze mi klepne...Nastesti ta karta jde pretocit az na 300,255 stable. Jelikoz takt GPU nema cenu drzet tak vysoko pokud jsou pameti nizko(narust vykonu zanedbatelny) tak frcim uz 4 dny 255,255 zda se to byt stabilni a bez chyb, proslo par hodinama pareni(UT2003, MS ralli) a pohoda, score v marku 2k1 je 9251bodu, pri taktu CPU 12.5x168 ... :-)
Cusik, no uz ji mam taky doma a fakt se da perfektne taktovat..:o)) Ted mi bezi na 270/255 stable..:o)
GPU sem zkousel az na 290 a no probem.. Holt Sapphire no..
Ja ju mám tiež a je to perfektná karta. Tiež som si myslel, že tie pamäte budú shit, ale sú v pohode. Jadro ide na 275 a tie pamäte na 261. Tej kúpy sa neboj. 3D mark 2001 9140b. 1700@2000XP. 3D Mark 2003 1418b.
Darky
Pohoda. Uz jsem si myslel, ze to jde takhle OC jen me. Holt nejen podle pristupove doby se urci jak jdou pameti na grafarne OC. Vzdyt i moje GF4Ti4200 od Leadteku ma pameti 4ns a frci az na 595 .)
v 128 Mb verzich zviknu byt stale horsie pamate ako na 64 mb verzich preto aby cenovy skok nebol velky!!!
Maros ty si v skole vzdy chybal, ked sa preberali vybrane slova ? Sledujem ta uz dlhsie :-)
Tak jsem si jí konečně pořídil a je to totálně super!!! Čím jí taktujete a kde to stáhnu? A má vůbec cenu jí taktovat na mojí sestavě?
Cusik Transíšku :roll: Tak jsem ti poradil dobře, taky mám 128Mb Sapphire 8500 neboli 9100ku. Já mám 4,5ns paměti Samsung a je v pohodě..Citace:
Původně odeslal tranceman
Teď už ti to brzdí jen ten Duron, ale na podzim budeš upgradovat, takže :-)
Pre teba by tu asi malo byť vlastné forum o slovenčine kde by si mohol napísať. Píš radčej k téme ! :evil:Citace:
Původně odeslal Bedo
Ahojek Lyonku...:o) Jojo kartu mam jen docasne...Na podzim to bude nakej R9700 nebo neco lepsiho..:o)) + Hammer..tedy pokud to bde nejak cenove unosne..
No uvidime..
PS: Dik za radu..karta je fakticky super.
A to jste to takly ty pameti bez pasivnich chladicu???,nebo normalne natvrdo, ja ji mam totiz taky a prozatim jedu na 260/235!!!
To neni nic poc. A tie pasivi ti ziadne zazraky neurobia zalezi aj od stastia !!! Ja a kamos mame tie iste karty a idu inac taktovat!
ja mam Manlinu-black z Czech Computeru s 5ns Samsungama a vytocil jsem z nich 245MHz a z jadra 294Mhz,ale myslim,ze to dotahnu jeste vis...a v 3D Marku 2001SE mam ted 9183b.Ale musim podotknout,ze pameti mam chlazeny pasivama 2cm zepredu a 3.5cm ze zadu a na GPU mam Titana D5TB-TC.Inu myslim,ze clazeni mam vyreseno na jednicku:)
NO tak nakolik to odhadujete bez tech pasivu???
:?: pujde to treba na 240???
260/260 pohoda...
No ja jsem se uz dotoho pustil a stabilne mi jede na 287/262.
Jinak 3D marku 01 - 8620, v 3d marku 03 - 1508 bodu,ale chtelo by to nejaky programek na sledovani teploty Gpu a pameti nevite o necem??? :?:
I kdyby si ten programek sehnal tak ti je k nicemu, protoze tahle karta nema cidlo ani na GPU ani na pametech, takze tu teplotu zmeris jen externim cidlem :wink:Citace:
Původně odeslal OPneo
Myslim,ze bez chladicu a artefaktu na 240MHz z 200Mhz to urcite nepujde...:-(To uz je na ne moc a hlavne si myslim,ze tam mas 5ns pameti co?Bez chladicu nikoli...
No kdyz se jsem ty pameti dal na 264 tak v 3D marku 2001, ve hre loby hazelo artefakty, jinak ne. A mam ty 5 ns miro, ale musim se priznat ze toto nastaveni jsem nechal prozatim jen na ty testy, jinak jedu na 260,255 - Abych to mohl nechat na tom vyssim tak shanim pasivy na pameti zatim bezuspesne :-(
No ja sice chci ty pasivy ale nejsem jsi jist zda to bude v teplote takovy markantni rozdil ???Citace:
Myslim,ze bez chladicu a artefaktu na 240MHz z 200Mhz to urcite nepujde...:-(To uz je na ne moc a hlavne si myslim,ze tam mas 5ns pameti co?Bez chladicu nikoli...
ja bych ty pasivy na pameti taky potreboval, ale zatim si vystacim...horsi to bude v letnich hicech :), ale to uz se v mem kompu bude nejspis ohrivat jina grafarna a ta r9100 pojede v druhem kompu na default .)