Re: Problem s Adobe reader
Je potřeba přejmenovat soubor C:\Program Files\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat\plug_ins\Updater.api na ‘Updater.api.PROBLEM. Pak už by to nemělo zlobit.
jj mam stejný problém. Je to dané pluginem pro updaty. Takže tenhle plugin je zapotřebí zakázat. V Readru jsem ale žádnou možnost nenašel, takže jsem ho vymazal. To přejmnenování na .PROBLEM se mi zdá docela inteligentní. Jen doplním, že by to mělo být až za příponou .api ;)
EDIT: Jinak jsem dělal různé pokusy. Takže se mi nedařilo proces ukončit akorát mu snížit prioritu, takže počítač alespoň reagoval. V té době jsem se totiž učil na zkoušky a neměl jsem čas to nějak víc řešit.
Já jsem přešel na Foxit Reader
http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php
Je neporovnatelně nenáročnější ;-)
Důvod, proč zůstávám u staré 5.5 a nic mi nechybí (snad až na formuláře a vyhlazené obrázky). Už šestka nabíhá nechutně dlouho (dokonce déle, než plný Acrobat 5) a osmička je obludnost.
Co se týče autoupdaterů, je nejlepší je zakazovat ihned po instalaci před vůbec prvním spuštěním dotyčného programu. Platí i pro různé agenty, apod.
K tomu updateru, dost mozno je to sposobene firewallom. Nieco ako ked sa updater pyta na net ale firewall nevyhodi hlasku ci ho ma pustit alebo ne a tym akoby updater stale caka a zatazuje viac a viac prcesor. skus vypnut firewall. ak to nieje v tomto tak jasna chyba v plugine.
firewall jsem vypnout zkusil, jen nevim jestli dostatečně brzo :(