Ahoj. Mam R8500 od Power Coloru (275/250). Dostal jsem ji jenom na 305/270 muze pomoct zvednuti taktu a napeti na AGP? Popr. co to s kartou provede? Diky za pomoc
Printable View
Ahoj. Mam R8500 od Power Coloru (275/250). Dostal jsem ji jenom na 305/270 muze pomoct zvednuti taktu a napeti na AGP? Popr. co to s kartou provede? Diky za pomoc
Starym Radeonom (7200) to pomaha. Novsim (8500/9100) to zevraj vadi a zacne sa sypat obraz (neviem, ja som skusal 8500 na 3.5V a isiel v pohode). U najnovsich (9500/9700) neviem, nemal som moznost vyskusat. Viem, ze im vadi vysoky takt AGP, ktory starsim Radeonom (7200 a 8500/9100) nevadi.
Mám u R9100 zvelé napětí AGP z 1,5 na 1,7Voltu a zatím funguje 8-)
hmm tak fajn, je dobre, zë vim, ze to ustoji, ale pomuze to pri taktovani? Zvedat frekvenci a napeti jen tak pro nic za nic se mi nece
Jestli to pomůže jsem ještě neskoušel, ale vzhledem k tome že mi mi 3d mark dělá rozdíly ve výsledcích tak300 bodů, tak to těžko vysleduju.
Pokud mám AGP Voltáž na 1.5V a grafiku na 351/702 tak to dělá chyby v renderaci,při 1.7V už to je ale v pohodě :) takže na taktování je třeba více voltáže do karty prát :)Citace:
Původně odeslal Vilca
Napada te,proc se mi na R9700 od club-3D nekdy rozpadava obraz uz pri kontrole ramek?? To pak najedou i XPcka s rozpadlym obrazem.Kdyz to resetnu,nebo vypnu a zapnu tak je to ok.Casto se to taky stava,kdyz se pohrabu v biosu {nemusim ani nic menit}, najedou wokna,restartnu a BAC zase je rozpadly obraz.Ten Club uz je defaultne taktly na 324/597,myslis,ze to je defaultni voltazi agp?? Na predchozi sestave s Soltekem 75drv4 KT266A to nedelalo,ale ted na asusu s nforce2 ano.Zkousel jsem to jeste u 2 kamosu co maji desku MS KT333 a tam jim nenajel obraz vubec,jenom pipal speaker a blikajici ledky na desce hlasily neco jako RTS timing nebo tak neco...za pripadne info dik.Zitra to jdu totiz reklamovat a chci si byt jisty,ze mi ti parchanti nenapari "neopravnenou" reklamaci, tj.ze grafarna bude v poradku.Posledni dotaz...kdyz jdu reklamovat grafarnu,mam narok na zapujceni nejake nahradni?? Prece jen bez grafarny moc fungovat nemuzu.Mel bych si poradne precist obchodni zakonik,ale za pripadne info predem dik.Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Skvely tak asi budu mit zase co delat :-) A co zvednuti taktu? To uz kartam neprospiva????