rozpadani obrazu pri pouziti titulku (pricna zubata cara)
Ahoj pri prehravani filmu se mi zacala objevovat jakasi pricna zubata cara pres obraz. Neco jako kdyz kostickuje obraz. Ale jen v te care a pouze pri pouziti titulku srt.... Nevite cim by to mohlo byt?
Mam Win XP a XP Codec Pack a prehravam to ve Windows MEdia Playeru 11.
Diky za rady.
Re: rozpadani obrazu pri pouziti titulku (pricna zubata cara)
vyresil bych to oklikou ... nainstaloval bych si k-lite mega codec pack, a prehraval v media player classic ... vim ze to neresi pricinu ... (pred instalaci jinyho codec packu odinstaluj vsechny co mas nainstalovany ... )
Jasne Media Player Classic jsem to zkusil ale s puvodnim Codec Packem. Zkusim jeste VLC Player ten ma vlastni kodeky.
Citace:
Původně odeslal
Martin Šrámek
Jasne Media Player Classic jsem to zkusil ale s puvodnim Codec Packem. Zkusim jeste VLC Player ten ma vlastni kodeky.
Tak pak dej vědět, já s VLC a titulkama zrovna moc dobrý zkušenosti nemám :-/
Tak s VLC naprosta spokojenost uz neni treba instalovat kodeky mimo lame a xvid na produkci. Titulky jsou OK protoze je mam pojmenovany jako film. Umi i poskozeny avi apod.
Vyhoď všechny codec packy, nainstaluj pouze FFDShow a VOBSub a v MediaPlayer Classic by to mělo jít v pořádku.
EDIT - tak nic, ale mám pocit, že při odpovídání jsem poslední dva příspěvky neviděl. :-)