-
V3 3000 vs. V3 3500
Cauvec vsichni,
vcera jsem koupil na inzerat (dobirka) V3. Mela to byt 3500 s TV-out, karta v balicku byla, TV-out ma taky a dokonce funguje :-) nic mene jeji bios (pri startu) ji hlasi jako V3 3000 a ve Win ji detekuju taky jako V3 3000, difoltni frekvence je 166MHz. Zajimalo by me, jaky je vlastne rozdil mezi 3000 a 3500, pocitam ze ve frekvencich, nebo jeste v necem? A jaky mate zkusenosti s OC? Pridal jsem na pasiv vetracek a jede asi na 184MHz, s tim ze tam obcas probliknou, nejaky chybky (zkouseno pod Glide), pri vyssich frekvenich to uz dela hodne, ze se na to nehodi moc koukat :eek: Diky za info.
-
rozdil je myslim ve frekvencich (V3 3500 jede na 183), jinak zadny rozdil nebyl. Ale nejsem si jisty... je to uz daaaavny :arrow: :roll:
-
No neviem ale nemala nahodou 3500 TV TUNER???
-
V3 3500 je jen AGp,měl by mít TV tuner a 5ns. SD-Ram !!
Pokud někdo o nějaké víte,rád koupím :wink:
-
ja myslel, ze ta Voodoo3 3500TV byla nejaka deluxe verze...?
-
To sice nevím,jestli byly i Deluxe,ale měly TV tuner,dalo se zachytávat video do mpeg 2 a měl navíc takovej modrej propojovací kabel (už nevím,jak se jmenoval).
-
presne tak rozdil je jen ve frekvencich...2000-143Mhz,3000-163Mhz,3500-193,ale nema smysl kupovat 3500(teda az pro pocit),protoze ja jsem svou byvalou V3-2000 nataktil na 190Mhz bez artefaktu.
-
Nejedná se mi až tak o frekvenci,ale že bych mohl zachytávat video a byla by to 3Dfx karta ;D :wink:
P.S:a ćhybí mi v mé 3Dfx sérii :-)
-
To sem si mohl myslet Katoo :-)
-
A Banschee už je na cestě :wink: ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
Mám Voodoo 3 3500
Ahoj. Mám grafickou kartu Voodoo 3 3500 Tv AGP. Rozdíl zpočívá oproti Voodoo 3 3000 ve frekveni a v TV tuneru. Na velký pasivní chladič jsem připevnil aktivní, a karta mi naprosto stabilně běží na 210 Mhz. Od karty skutečně vede modrý kabel, na který se tepráve napojuje monitor. Mimo to jsou na kabelu také video vstupy a výstupy. Kartu mám zhruba 2 roky ale teď na pc používám spíše Voodoo 5 5500. Tu 3500 tisícovku používám převážně na nahrávání filmů do pc. S kvalitou nahrávání jsem spojkojen. ;D
-
A nechceš jí prodat?
Nebo alespoň nevíš o nějaké (V3 3500)
-
Voodoo 3 3500
Ahoj Katoo. Prodat jí alespoň zatím nechci. Jsem s ní velice spokojenej. Dalomi to taky pořádnej kus práce jí sehnat. Kdybych si to rozmyslel tak ti dám vědět. Chěl bych sehnat Voodoo 5 6000 ale to asi nepůjde viď ? Sháním ji už hodně dlouho ale nikdo jí nemá. :-( fakt škoda 3Dfx
-
Taky ji sháním již delší dobu,ale nikde nejde sehnat :?
Tu V5 6000 nevím,asi jí neseženeš.Alespoň u nás né.
Taky jsem se o to pokoušel ale marně.
Sháněl jsem i VSA 101 Daytona,ale to už vůbec,taky škoda :?
-
V3 se daj bez přidávání aktivu v pohode taktit o třídu vejš, tzn.:
V3 2000 (143 MHz) na V3 3000 (166 Mhz) - dlouhodobá vlastní zkušenost bez artefaktů
V3 3000 (166 Mhz) na V3 3500 (tušim 193 Mhz) - zkušenost mnoha lidí z fór na netu
Jde to samozřejmě i víc - na svou V3 2000 jsem přidal 2 aktivy (jeden na jádro a druhý (8cm) ofukoval celou kartu) a frekvence o dost vylezla (už přesně nevim na kolik, určitě přes 180) a bez artefaktů.
Chce se poohlídnout po dobrých ovladačích a biosu, kterých se na netu válí tuny.
-
Ahoj Ja vlastnim Voodoo 3 3500TV a o prodeji se spolu muzem dohodnout.kdyz jsem ji kupoval,tak pomalu jeste nebyla na trhu a stala me 13 000Kc coz v te dobe pro me jako pro 16leteho caparta byli vic nez vydaje.Do karty se zapoji takovej modrej kabel (prumer cca 1cm) do neceho co vypada jako DVI vystup z toho kabelu vede konektor pro monitor a dale z neho vede kabbel ktery konci takovou krasnou 3Dfx kulatou krabickou s S-VHS vstupem i vytupem a Chinch vstupama a vystupama.TV obraz super.Daleko lepsi nez na me nynejsi WinFast Deluxe.Samozrejme v zachovalem stavu.
-
-
Hrac by za to nedal ani litr,sberatel klidne pet.Pro me to ma cenu 3500Kc.Tot ma nabidka.
-
Chápu :wink: ,jsem zběratel i hráč.
A pokud jsi i Ty zběratel,tak si tu kartu raději nech,protože za 3500,- ji neprodáš aňi náhodou.
-
Chapu a asi to tak udelam,abych ji prodal za nejakej pakatel to se mi teda opravdu nevyplati.Tolik jsme toho spolu prozili,ze si ji raci dam do vytryny.
-
To bych taky udělal :wink: :D
-
Len tak na záver V3 3500 bola hi-end verzia trojkovej rady, čip a pamete 183MHz, TV tuner,a externý box s video vstupmy a výstupmy na svoju dobu proste špica. 8-) 8-) 8-)
-
Na svojí dobu ano,škoda,že i V5-ka nebyla hi-end-ová řada :roll:
-
Ale mala aj 5-ková rada svoj hi-end model, Voodoo 5 6000. 8-) 8-) 8-)
-
Tak to teda nevím,jestli v5 6000 byla zrovna hi-endová ???