ATI RS600 cipset pre Intel?
Zdravim
mozte mi niekto poradit ci doska s RS600(+SB600) cipsetom je docela slusny zaklad pre C2D? Idem upgradovat z mojho archaickeho pc, a potrebujem zatial nieco s integr. grafikou a ATI X1250 co som pocul je docela vykonne integr. riesenie, mate dakto skusenosti s tymto cipsetom, a ake vykony podava tato grafika?(samozrejme ze neskor kupim normal grafiku)
Chcem kupit toto: Intel Core 2 Duo E2140 1.6GHz BOX 775 1MB
dosku: ASROCK 4CORE1333 FULLHD link: http://www.asrock.com/mb/overview.as...ore1333-FullHD
a ramky.
Nechcem absolutne investovat vela. Dakujem za poznatky
Re: ATI RS600 cipset pre Intel?
Mno deska s integrovanou grafikou neni imho dobra volba ... radeji zustan o mesic dyl u aktualni sestavy a paxi kup full atx desku ... trebas ga-965p-s3 od GB(stoji cca stejne) a nejakou bazarovou x300 za 500 ... udelas lip
taktovat moc neplanujem :) budem to mat na Dotu, Lineage II, CoDII online apod... :) Stalker apod hry nehravam :) ide mi o to ze mozem vyhodne predat svoje stare komponenty ...
Tady mas review ... http://www.virtual-hideout.net/revie...D/index3.shtml ... s vykonejsim procakem e6600 kontra e2140 ... pisou, ze se da dostat na nejakych 35-39fps v CoD2... nevim, jestli to je pro tebe dost, ale pokud neplanujes nejaku overclocking, tak by to mohla byt docasne dobra volba ... ale zas nemam s tou deskou osobni zkusenost
Diky za review :) No trooosicku ho potrapim aspon na 2400 MHz ak pojde :) Arctic Freezer 7 by mal staci nie? :) Kamos ho ma na E6400 a v pohode :)
Citace:
Původně odeslal
Reno
Diky za review :) No trooosicku ho potrapim aspon na 2400 MHz ak pojde :) Arctic Freezer 7 by mal staci nie? :) Kamos ho ma na E6400 a v pohode :)
jj ... freezer by mel byt ok, ale s OC u tehle desky bych moc nepocital ... neumi dle snimku biosu menit vcore ... ale buhvi ... treba pujde nejak rozumne i bez zvysovani ... to uz bude zalezet na kusu
JJ, ak nie tak nie nevadi, do toho giga ram, dalsi mesiac kupim dalsie 2 gb ram a grafiku ak budu peniazky, lebo toto co mam sice staci na ten LineAge II a DOTu ale na nic ine :) a trosku by sa patrilo upgradnut :D
Ozaj trosku OT:
WinXp zvlada kolko GB RAM maximalne? 4?
32 bit winXP umi max. 4GB, pricemz je dostupne vetsinou kolem 3.5GB ... baj oko ... pokud bys chtel vyuzit 4GB+, tak musis mit 64bit. OS