Skenovani vice stranek do vicestrankoveho PDF souboru
Zdravim chtel bych se zeptat jestli nevite o nejakem sw ktere by bylo schopne skenovat do vice strankovaho PDF souboru.
mam stary UMAX astra 3400 na USB a potreboval bych naskenovat papirove podklady svych projektu a nechci mit pod kazdym projektem 10 souboru (co soubor to stranka) ale jeden PDF s 10 strankami.
Videl jsem nekde sw ktere tusim pouziva HP ve svych skenerech bohuzel nevim oznaceni skeneru u ktereho jsem to videl, no a tento sw, toto skenovani do jednoho PDF dokumentu umel. Sw oh HP by asi nefungoval s mym skenerem, ikdyz je fakt ze jsem to nezkusil.
Diky za info.
Re: Skenovani vice stranek do vicestrankoveho PDF souboru
Nejsnaze to umi Adobe Acrobat, cimz te asi moc nepotesim...i kdyz trial by tohle nemusel mit osekano a pak ho muzes zahodit. Pri trose vynalozene prace to dobre zvladne Corel DRAW (reseni, ktere bych zvolil jako druhe hned po Acrobatu), tady si ale nejsem jist velikosti souboru (byt ciste vektorova .pdf z jedenactky jsou vyborna a mala). Jedine zkusit a experimentovat, nez se dosahne optimalniho vysledku.
Vedle toho urcite musi existovat neco, co umi davat jednotlive obrazky na "stranky" a z toho uz je export do .pdf hrackou i freewarovymi prostredky. Nejvetsim problemem je tedy to samotne "rozskenovani" strankoveho dokumentu ;-)
Re: Skenovani vice stranek do vicestrankoveho PDF souboru
Umí to třeba MP Navigator, který je dodáván na CD k zařízením canon... Možná bude komunikovat i s Umaxem, vyzkoušej