Koupil jsem si regulovanej větrák titan, ale to tepelný čidlo je moc krátký a čumí ven ze skříně. Můžu ho normálně nastavit kusem slabé dvoulinky :?:
Printable View
Koupil jsem si regulovanej větrák titan, ale to tepelný čidlo je moc krátký a čumí ven ze skříně. Můžu ho normálně nastavit kusem slabé dvoulinky :?:
Teplotní čidlo bejvá až úplně na konci toho drátu, takže by to neměl bejt problém.
Caues, vcera jsem koupil stejnej a dneska jsem ho byl vymenit za neregulovanej (TFD-8025 L12C) a radsi si ho budu krotit treba pres SpeedFan. Uprimne receno, zda se mi, ze na STEJNY OTACKY (tj cca. 2000) je tenhle znatelne tissi, ale netusim proc, mozna byl tamten nejakej shit.
Jinak na to prodluzovani jsem se ptal vcera kamose, kterej je technik z Mironetu a ten breptal neco o zmene napeti nebo ceho kdyz se to bude prodluzovat - moc jsem ho nepochopil, ale vim ze se mi do toho nechtelo. :-)) Dan
Nadstavenie by nemal byť problém, ale keď bude tan káblik príliš dlhý, tak sa zmení celkový odpor toho čidla - aby potom vetroň správne fungoval...
Nepochopil som prečo je to čidlo von zo skrine... Podľa mňa by mal ten vetroň fúkať podľa nejakej teploty komponentu a tá je predsa vo vnútri...
Mozna sa zmyleu a mysleu potak :wink:Citace:
Původně odeslal LtK
toho Titana mam taky ve zdroji a to čidlo jde fakt ven,reguluje se podle teploty prodícího vzduchu.Taky mě to zarazilo a pak jsem si řek proč ne?
A funguje to.