2 Příloh-a(y)
Nehoda při instalaci HR-05
Při instalaci Thermalright HR-05 na Gigabyte 965P-S3 se mi stala nehoda a došlo k odloupnutí povrchu na MB (viz. foto). K nehodě došlo poměrně jednoduše - klipem od HR-05. Po odloupnutí jsou vidět cesty ale nedokážu posoudit, jak moc jsou porušeny.
Následně jsem zkoušel MB - oc je standardní (standardně dobré, krátkodobě zkoušeno e2160 cca 1,8@3,1) a najetí Mandrivy Live přes sata dvd (SH-S183L) bylo bez problému.
Zkoušená sestava: e2160, NH-U12F, GA-965P-S3, HR-05 na NB, 2GB A-Data, Gainward 7600GS, SH-S183L, LC6550G-v2.0 550W.
Vím, že nemáte věšteckou kouli, ale zkušeností s instalací větších chladičů zde má dost lidí, a tak bych se rád zeptal, zda se dá počítat s nějakými problémy?
Díky.
Re: Nehoda při instalaci HR-05
Nastastie spoje nie su prerusene, takze to ziadne problemy robit nebude.
Doporucil by som pretriet napriklad bezfarebnym lakom, aby to nahodou neoxidovalo.
Citace:
Původně odeslal
AmOK
Doporucil by som pretriet napriklad bezfarebnym lakom, aby to nahodou neoxidovalo.
Nějaký konkrétní? Rád poslechnu tipy, ať to nezkratuju...
Napriklad: http://www.gme.cz/index.php?action=d...sk=&pict=&jaz= ,ale nic sa nestane ani obycajnym bezfarebnym na nehty, len malicku kvapku na to miesto. Alebo ak mas doma kolofoniu a lieh, tak rozdrvis trochu, rozpustis a mas lak. :)
Jj, myslím si přesně to samé, co Rainbow a AmOK. Mimoto je to tak malé, že pokud budeš mobo (z jiného důvodu) nedejbože reklamovat, tak si toho nikdo ani nevšimne.
hej Broog neposles mi foto ako ti si tam namontoval ten thermalright tiez planujem takuto instalaciu ;) ale ja mam SLI verziu
mě osobně se povedlo škrábnout podobně desku a od té doby začla zlobit, do 5minut vypínala a podobně:(( naštěstí to reklamace vyřešila, ale esli ti to šlape, tak máš štěstí v neštěstí;)