Repase baterií do NTB - Praha 1
Už jsem uplně zoufalej, v době kdy jsem to ještě nepotřeboval jsem si našel na Praze 1 nějakou firmu co repasuje baterie do NTB (potřebuju repas do IBM R40). Teď to ale za boha nemůžu najít. Ulice byla tuším Myslíkova nebo prostě něco poblíž Národní třídy, možná Václaváku. Vím, že je to hledání jehly v kupce sena, ale už nevím kam se obrátit, zkoušel jsem google, seznam, centrum, furt nic... Neví někdo NÁHODOU?
Re: Repase baterií do NTB - Praha 1
repas baterky sa oplati? do R40 kupis novu tak za 1000 Kc z ebay ;)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
repas baterky sa oplati? do R40 kupis novu tak za 1000 Kc z ebay ;)
asi tak, bral jsem baterku do T20 z Pekingu(ebay) a i s postovnym za 800 Kc a za tyden byla doma.
Tuším že byla za cenu kdy se to vyplatilo, proto to hledám :wink:
Nová přes e-bay je taky možnost, ale zatím bych pánové poděkoval, ale současně poprosil o žádné další OT v tomto smyslu, díky :-)
Jestli ti to alespon trochu pomuze, tak tady u nas v HK delaji repas v GESu.
Ovsem, nevim jestli to neni jen nejaka lokalni aktivita a zdali v Praze je to stejne.
Pokud ti jde ciste o tebou hledanou firmu, tak prosim muj prispevek vypust.
Vítám cokoliv, zkusím to ještě hledat, dík za snahu :wink:
Není to tohle?
http://www.akumulator.cz/
Jak jsem koukal na jejich nabidku, tak to vypada, ze to berou od www.vtdata.cz
To bohužel není ono, oni měli stránky tak nějak "civilizovanější" :-) Nu nic, budu hledat ještě chvilku a pak si pošlu prachy na paypal účet a zaplatím tomu čongovi z Hong Kongu na E-bay :-)
/OT
posles prachy paypal ucet? neni nahodou platobna karta cez paypal tak trochu jednoduchsia? ;)
/OT
Ano, je to OT. Musíš pořád rejpat? :wink: Pro informaci pana MadCapa - mám averzi k tomu rozfrcávat po internetu číslo svojí karty k "hlavnímu" účtu, proto mám vedle svého G2 u KB ještě studentský u ČSOB (využívaný výlučně na internetové platby, je tam udržován nízký zůstatek - čili minimální potenciální škoda), ke kterému mám embosovanou VISA kartu a tudíž "poslat peníze na PayPal účet" u mě znamená převést money z KB do ČSOB. Stačí?
TAk teda prepac, ze ma ten celkom ocividny nezmysel zarazil ... z CR si totiz na paypal ucet (vlastny) peniaze neulozis, tak ma to proste prekvapilo ... paranoii zdar ;)
Pindej si o paranoi co chceš, mě je to celkem jedno, stojí mě to naprosto minimum Kč navíc a za ten naprostej klídek (přijdu maximálně o několik set Kč) to stojí :wink:
Vzhledem k tomu, že přes PayPal platím velice zřídka (v podstatě jen věci do Navyfieldu) mi to za to "přeposílání" prostě stojí :-D
Sice to neni z Prahy, ale asi se to tam dá poslat.
Tady je kalkulace repase: http://www.mobile-energy.cz/kalkulace.asp