Neviete niekdo kde sa da zohnat tato doska za velkoobchodne ceny, alebo nejaky lacny peniaz (3500SK)?
V novom cenniku LIBRY totiz uz nie je a nechcem kupovat za + 1000 Raidovu verziu ktora mi je nanic! Alebo ci ju nahodou niekto nechce predat ;D !
Printable View
Neviete niekdo kde sa da zohnat tato doska za velkoobchodne ceny, alebo nejaky lacny peniaz (3500SK)?
V novom cenniku LIBRY totiz uz nie je a nechcem kupovat za + 1000 Raidovu verziu ktora mi je nanic! Alebo ci ju nahodou niekto nechce predat ;D !
ja by som ti tu dosku vedel zohnat z libry ak kces! ak ano tak mi brkni na 0908860253 8-)
Chcem sa ta spytat,Citace:
Původně odeslal zvieratko
vidim v popise ides na fsb cez 166. Na VAX 1.2 ta zmena ide spravit len HW alebo staci mod Bios. Lebo co tu citam tak vsetci musia natvrdo spajat na doske 2 posledne DIP-y (co tam chybaju), a moc sa mi to nepaci (co v pripade reklamky).
Nevies mi nahodou poradit, ktora ina MB od Gigabyte by bola v tomto lepsie vymyslena, len s KT400.
Dik moc.
zadna lepe vymyslena neni
spojeni je jednoduche - jeden tah elektrovodivym lakem
v pripade reklamace setres lihem a je to ;)
Dik, myslim ze ju asi kupim. Ak by som takym sposobom nestratil zaruku, tak potom v poho.Citace:
Původně odeslal DeeKay
ja bych ji prodal,ale jsem z Prahy:-((Citace:
Původně odeslal zvieratko
Dik, ale si trochu daleko a ja ju chcem mat aj zo zarukou. Mozno ta tvoja v zaruke este je, ale keby bol problem tak by som ju musel posielat do Ciech ;D .
Ale diky za ponuku.
ja mam zaruku 32mesicuCitace:
Původně odeslal milosh
Hovorim, o.k. ale si z Ciech a to je pre mna daleko. Jedine ze si tu MB kupil na Slovensku a najlepsie v BA ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal vyhul
to tedy fakt nekoupil :-o :?