Kto mi poradí pri výbere MB. Rozhodujem sa medzi týmito: ABIT KD7, QDI KUDOZ 7X, MICROSTAR KT4 V LAN, ECS L7VTA (Všetky VIA KT400). Ktorá je najlepšia na pretaktovanie? A na hranie hier 15h. denne. Dik.
Printable View
Kto mi poradí pri výbere MB. Rozhodujem sa medzi týmito: ABIT KD7, QDI KUDOZ 7X, MICROSTAR KT4 V LAN, ECS L7VTA (Všetky VIA KT400). Ktorá je najlepšia na pretaktovanie? A na hranie hier 15h. denne. Dik.
Ja radím EPOX 8K9AI, a z tých čo maš vo výbere ty tak asi ani jednu - mozno MSI. V podstate ak mám pravdu povedať na QDI sa nikdy netaktovalo v pohode (dalo sa, ale nie ako napr. na EPoXe, ABITE a pod.)
K MSI mam zas vyhrady - hlavne k podpore a mensim problemom KT4 serie, ktore sa uz vyriesili.
Vzhladom na pomer ceny/vykon by som bral tu EPoX 8K9AI ak zozenies. Neviem ci ti ide o cenu....lebo si to neuviedol.
No tak asi ten Epox by bol najlepsi, ale ked chces vybrat len z toho co si napisal, tak MSI KT4V.Citace:
Původně odeslal Lubopp
Tiez ju mam :wink:
KUp si EPOXe !!! 8-) :wink:
Na hranie hier toho potrebuješ viac ako len dosku... :wink:Citace:
Původně odeslal Lubopp
Možno by si mohol skúsiť nejakú dosku s NForce 2... Pri použití dvoch kusov RAM by to mohlo v hrách zavážiť... :wink:
A robíš aj niečo iné, keď sa 15 hodín denne hráš? ???
Prave nad tym som sa tiez pozastavil - 15 h. hrania hier denne...ale nevadi. Proste mozeme mu radit co chceme...najprv sa musi vyjadrit...ci je limitovaný financiami.
15 h. denně,to taky znám,ale už je tomu 10 let ;D Jinak z toho co píšeš bych vzal tu MSI,i když MSI a overclocking :roll:
ja neviem co sa ti nezda... :?:Citace:
Původně odeslal Tuleň
Neni to sice Epox, ale neni to najhorsie... :wink:
15 hodin hra a 9 hodin spi...
Ne,nejhorší určitě není,spousta desek je ještě horších.Citace:
Původně odeslal salwator
no tak teda...Citace:
Původně odeslal Tuleň
Moja zostava sa ti nelubi ??? ;D
Inac na MSI mam stastie, na Epox vobec, este mi ziadny Epox neisiel dlhsie ako tyzden :evil: :? /a mal som ich asi 4/ :-(
A Abit KD7 nie je dobrá doska?
Ja sa chystam otvorit PC hernu. Tam bude 8 PC. Takze to bude frcat 15 hodin denne.
2salwator: Tvoje sestava je super,2600+ je paráda.
2 Lubopp
Abit KD7 je dobrá doska. Mám ju sice len pár dní, ale zatiaľ som spokojný. Milo ma prekvapilo, že ukazuje teplotu aj z diódy v jadre aj z čidla pod socketom.
Do herny bych asi vzal Epoxe EP-8K9AI, ma to integrovanou zvukovku i sitovku, takze tam das jenom grafiku a kompy do herny jak delany a ani to neni moc drahy.