Hosi aky je naj program na pozeranie divx ...pouzivam BsPlayer v0.85
Printable View
Hosi aky je naj program na pozeranie divx ...pouzivam BsPlayer v0.85
Pouzivas spravne, nejlepsi je opravdu BSPlayer... (Ja sem mel nejdriv MicroDVD 1.1, pak MDVD 1.2, potom RadPlayer a skonil sem u BSPlayeru a u toho uz zustanu...)
ja furt micro dvd, ale kazdej program ma svy duhy, i neduhy.Citace:
Původně odeslal Umbro
ten microdvd 1.2 by se dal vychytat k dokonalosti, stejne jako bsplayer, ale u microdvd zastavili pravi na dalsi verzich..
ja pouzivam MicroDVD player 1.2 a kdyz si v nem trochu pohrajes, tak z nej vymacknes uplne vse.
ZoomPlayer + DivXG400
bsplayer u me vyhrava :wink:
Jedine bsplayer. U MDVDP mne chybui posuvna listicka - kdo se s tim ma tim jejich idioptskym zpusobem asi tak pretacet, co?
hmm, to je nejaky divny, ze ja ji tam mam, hm... :roll:Citace:
Původně odeslal MORT
doporucuju se nedriv na ten program alespon podivat, nez o nem neco reknes. treba pro priste.
mv2player
http://mv2.czweb.org/
BsPlayer
jo, uz mu taky prichazim na chut.. ale jsou veci ktery mi tam pripadaj zbytecny, i ktery chybej..Citace:
Původně odeslal Nejaky znamy spisovatel
Radlight
Turok-Mal som redLight,ale nespustil mio film scooby doo....Bsplayer rulezzzz
tak to je opravdu padny duvod. :roll:Citace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
presne tak kdo zkusi uz nebude chtit jinej ...BS Player neumi ani polovinu co tenhle a jeste je to ke vsemu ceske dilko ;-)Citace:
Původně odeslal jaab
2 NeO_01: uz jsem se bal, ze se nikdo jinej nenajde :-)
kdo ho nezna - rozhodne ho zkuste omrknout 8-)
...vyskusal som vela prehravacov, ale musim sa priznat, ze posledny mesiac pouzivam len MV2 Player v kombinacii s FFDSHOW a je to BOMBA :!: :!: :!:
...super je tam aj ten ComiX creator ;D ;D
WMP 9 + vobsub 2.23 + ac3 filter.
Nemám důvod proč bych to pouštěl v jiném přehrávači. WMP9 je podle mě už dost vychytaný a s vobsub jedou titulky a díky ac3 filtru dekóduju i ac3. :-)
jenom by me zajimalo jestli se v tom da prehrat film s konkretnim kodekem divx 3.11 protoze od wmp8 se pri spusteni tohohle filmu schvalne pusti jenom audio a ukaze nesmyslna velikost souboru.Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
je to takova protiakce microsoftu na piratskej kodek..
ze se staraj zrovna o divx 3.11 ??
Ja som mal BSPlayer - ale len MAL ...
ViPlay je podstatne lepsi ....
Tahle kombinace mně bohužel nejde.....Hází mi to chyby :evil:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...na toto nepotrebujes WMP9, kludne Ti staci WMP6.4 - napis jedinu vyuzitelnu vychytavku u 9 oproti 6.4 :wink: (a skiny nepis, lebo ja osobne pozeram filmy na FULL SCREEN ;D)Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
...vo WMP9 mi nesli niektore movies - tak jak pise Jey
...tak to neviem a aky FFDSHOW pouzivas ??? ja mam nainstalovanu poslednu alfa verziu a v pohode :wink:Citace:
Původně odeslal Bukyn
MV2Player + FFdShow, WMP 6.4 upraveny...
He? MVDP samo ma posuvnou listu.Citace:
Původně odeslal MORT
Jinak u me MDVDP vede nad bplayerem proto, ze netrha obraz ani na stary grafice, na nejakej overlay rezim a Detonatory se totiz muzu vy...