První zkušenost a velmi pozitivní - nízké ceny, přitom nadstandardní, příjemná a velmi rychlá komunikace. Takže doporučuji, pokud něco můj dojem nezmění, tak u nich nakoupím rád znovu.
Printable View
První zkušenost a velmi pozitivní - nízké ceny, přitom nadstandardní, příjemná a velmi rychlá komunikace. Takže doporučuji, pokud něco můj dojem nezmění, tak u nich nakoupím rád znovu.
Objednal jsem u nich GB 8800GTS 320MB protože ji měli nejlevnější (7200Kč), druhý den mi volali, že bude až za 14dní a dodnes mi nedošla a ani se nikdo neozval. Už je to 23dní. Ten GB není nikde dostupnej, ale čekal jsem aspoň nějaké info, když už ne nabídku jiné značky.
Objednal jsem tedy jinde Asus o 250Kč dráž, ale skladem.
Mně potvrdili objednávku telefonem, řekli, kdy to může být u mě, zeptali se, jestli to nechci poslat jinam nebo jindy, atd. Druhý den mi volali znovu, že už to mají na skladě (dřív) a odesílají a abych to tedy čekal dřív. A líbilo se mi, že pokud se člověku nedovolají, tak pošlou SMS, že volali oni a poprosí o zavolání zpátky. To v kombinaci (u daného zboží) s nejnižší cenou na trhu považuji za nadstandardní přístup. Pokud s nimi budu mít do budoucna nějaký problém, tak to sem samozřejmě taky napíšu.
To, že byli ochotní, když mi zavolali, to potvrzuju /jestli nechci jinou, podívali se na dostupnost jiných značek atd./. Asi jen prostě zapomněli. :-) Ani mi to nevadí.
Jinak ceny maj dobrý, to se musí nechat.
Dnes mi zavolali, že ji konečně mají. To je dobrý vzhledem k tomu, že Asuska byla očividně použitá /natržené otvírání krabice, igelitový obal karty, DVI/, tak asi z principu využiju 14dni na vrácení a nechám si poslat tuto.
Mail jsem jim o tom poslal hned druhý den, takže snad se nebudou cukat, že je použitá ode mě....
Zboží mi přišlo tak, jak jsme se domluvili a všechno proběhlo v pohodě, u notebooku považuji dobu dodání poštou třetí pracovní den po objednávce za velmi dobrou. Vzhledem k nejnižší ceně na trhu jsem zcela spokojený.
Vypadá to, že je to klasický (byť asi docela velký) shop, který přeprodává z VO a stejně tak reklamuje, takže reklamace budou asi standardní - ani víc ani míň. U notebooku jsem to ale samozřejmě vůbec řešit nemusel.
Ta Asuska je z jiného obchodu, jak jsem psal o pár postů dříve
to jen aby to nevypadalo podle mého posledního příspěvku, že to přišlo použité z tohoto obchodu:-)
Jen pripominka k tomu jejich webu, je to opravdu neskutecne pomale a neprehledne, tam nez clovek neco najde, je to na 100 let.
me zkusenosti jsou vynikajici s obchodem pconline a maji nekdy ceny take v poho