Dobre poledne,
ma nekdo zkusenosti s lestenim poskrabanych displayu? Bratricek nosil nejaky cas svuj Samsung v kapse s klici, a takhle to dopadlo :confused:
Printable View
Dobre poledne,
ma nekdo zkusenosti s lestenim poskrabanych displayu? Bratricek nosil nejaky cas svuj Samsung v kapse s klici, a takhle to dopadlo :confused:
Jasně, existujou na to více i méně účinné připravky. Všechny na zhruba této bázi : http://www.radtech.us/Products/IceCreme.aspx
V odkazu je i princip funkce tak se nebudu více rozepisovat..
Je možné že i postačí něco jednoduššího viz zde:
http://internetovy-obchod.msbox.cz/p...s-50-dp-58475/
Princip je stejný, výhoda je, že v té sadě máš dvě vodičky..první do zacelí spáry, druhá naleští povrch a vlasové škrábance. Utěrka v balení, nevýhoda samozřejmě vyšší cena oproti samostnému krému
mno ... muzes zkusit to vylestit zubni pastou ... nesmi mit granulky :) .. jinak to poskrabes jeste vic ... plkni to na toaletak a lesti lesti lesti lesti .... trva to dlouho, ale daj se s tim delat zazraky ..... extra hluboky skrabance tim samozrejme nevylestis
Pastu davam na lestiaci kotuc (jahnacia kozusinka) do vrtacky. Poskrabane CD jak nove. Setri to hlavne cas. Len s citom, prve 2 CD som uskvaril. :oops:
Já mám na mobilu dobrou zkušenost se Sidolem, taky parádně vyleští ;)
Na vase rady jsem zkusil zubni pastu (Promise) a vysledek zadny. Ale aspon mi telefon krasne voni :D .Ty skrabance jsou preci jen dost hluboko vryte. Vymena krytu v servisu vyjde na 1000Kc bez dane. Takze to vypada, ze to necham v soucasnem stavu :confused:
Zkus ten sidol, já pastu už taky párkrát zkoušel a ten výsledek byl stejný jako u tebe - žádný:) akorát ti teda ten mobil po sidolu už vonět nebude :mweheh:
nj... jak jsem psal .. pokud jsou ty skrabance hodne hluboko, tak to nevylestis timto zpusobem, resp. jo, ale lestil bys to mesic v kuse :D :D
hlubsi skranamce jdou lestickou a specialni pastou co se pouziva na lesteni kovu (v nasem meste vyrabej pribory, tak to tim lestej) ... treba nekde u vas neco takovyho bude taky :)
A co ten set co jsem linkoval? úroveň je určitě vyšší než zubní pasta ˇat už Perlička nebo Promise :) zkusil bych sehnat někoho kdo si to koupil a teď se mu to válí doma....to nikdy nepoužiješ celé.
u nas ve meste to na pockani delaj za mrzkej peniz ale jinak bych to delal displexem ikdyz ten zas jak kdy,nevim jestli je to to pravy orechovy na plexi nebo to je sklo? nejde rozeznat :-) zkus se poptat taky po servisech s mobilama urco s tim budou mit taky zkusenosti