chtel bych se zeptat jak moc jsou dulezity plechy okolo zdroje pro odstineni elmag. poli ... resp. jestli by mohl bejt problem mit v PC zdroj bez tech plechu ... a jak daleko by musel byt od hdd ...
Printable View
chtel bych se zeptat jak moc jsou dulezity plechy okolo zdroje pro odstineni elmag. poli ... resp. jestli by mohl bejt problem mit v PC zdroj bez tech plechu ... a jak daleko by musel byt od hdd ...
podle mě je to oplechované hlavně kvůli bezpečnosti, když totiž rozebereš nějakého starého meka tak tam je zdroj taky neoplechovaný a ničemu to nebránilo v provozu. Klidně to odstroj vyzkoušej a maximalně to zase vrátíš zpět :-)
ok ... dik, odstrojil jsem a vsechno vypada v pohode, tezko rict jak to bude v dlouhodobym horizontu, ale kdyz to tak maj u macu tak to urcite problemy delat nebude ...
kV nie, len 325V. Ale aj to staci.
Nějakej trouba dal oplechování okolo zdroje, to nechápu, proč ?? Lepší je to sundat a ohrozit sebe i ostatní !! U auta, máš také karosérii a přesto jí nesundáš. ;)
Trošku mi uniká smysl tohoto tématu, ale to je můj problém. ;)
Předpokládám že cílem je nahradit ten plech plexisklem a nějak efektně to nasvítit;).
WOW, tak potom ano. To by mohlo být řešení, proč plechy sundat, ale plech je plech. Nedělají plastové zdroje. Nemohu si pomoci, ale to je docela nebezpečnej experiment. ;)
Tak to radši ať to elektrotech. vzdělání nemá, kdyby ho měl a někomu se něco stalo, tak je to ještě přitěžujcí okolnost ;-)
Take myslite hned na nejhorsi. Predpokladam ze to ma pro sve vlastni pouziti, vzhledem k tomu ze to chce zmensit, tak to narve do neceho jineho, pres co se zas nekdo jiny nedostane :rolleyes:
Pokud zmenšíš prostor ve zdroji, může se stát, že mu omezíš přísun vzduchu a zdroj se bude hůře chladit. Jednou pak "vyletí čert z elektriky" a vezme sebou do pekla zdroj a možná i něco jiného, k němu připojeného. Já bych to neriskoval a koupil nějaký vhodný menší zdroj.
nj, ale co sem se dival tak sem v cz obchodech nasel akorat jeden mATX fortron s asi 275W ..... nejaky tip na obchod s mATX popripade jak nekdo psal slim ATX zdroji ???