Jak stáhnout komplet stránku z netu?
jak stáhnout stránku tak, aby fungovala i v "offline" režimu? konkrétně se mi jedná o tyhle stránky: http://plarmy.org/advokat/ a potřeboval bych, aby šlapaly i bez připojení na net (myšleno aby byly schopn provádět uvedené výpočty ;-) ) - jestli to teda je možné... díky
Re: Jak stáhnout komplet stránku z netu?
Na to jsou ruzny programy. Ja treba pouzivam Free Download Manager.
Kedze vypocty su robene ako PHP, co bezi na strane servera, tak to nijako nestiahnes. A ziadny program ti nepomoze.
tak tuhle odpověď jsem zrovna slyšet nechtěl, ale tušil jsem že to asi nepůjde jen tak :-)
btw. jak moc těžké by bylo něco takového nějak vytvořit? třeba v excelu nebo co-já-vím-v-čem-se-to-dělá?
co sem se letmo mrkl tak to bude zalezitost jednoho vzorce :)
>> takze primitivni
slo by to udelat v cemkoliv ... C++/excel/html+JS/whatever
Citace:
Původně odeslal
JaB
tak tuhle odpověď jsem zrovna slyšet nechtěl, ale tušil jsem že to asi nepůjde jen tak :-)
btw. jak moc těžké by bylo něco takového nějak vytvořit? třeba v excelu nebo co-já-vím-v-čem-se-to-dělá?
Šlo, pokud si pročteš zákony, které kalkulačka cituje, tak si to uděláš sám.
I v excelu se dá napsat vzorec, který ti převede hrubou mzdu na čistou a zobrazí všechny odvody.
Zkus prohledat pořádně internet, určitě už to někdo vyrobil i jako aplikaci, takže to můžeš mít bez práce. Asi bych začal google, slunečnice...