Jaký chladič (northbridge fan) pro desku Abit NF7-S rev. 2.0 ?
ahoj, vzhledem k tomu, že mi odešel původní chladič pro chipset (nejspíš díky současnému vedru a/nebo opotřebení + asi taky přispěl case (iirc EuroCase ML5492), bo jsem zároveň musel vyměnit zadní ventilátor a ventilátor ve zdroji :rolleyes:), musím za něj pořídit vhodnou náhradu (zatím uvažuji o nějakém pasivním chladiči...), jaký byste mi doporučili ?
thnx
Re: Jaký chladič (northbridge fan) pro desku Abit NF7-S rev. 2.0 ?
Vzhledem k tomu, ze nForce2 uchladi na a7n8x pasivni chladic mirne vetsich rozmeru tak si myslim, ze by nemel byt problem s libovolnym slusnym chladicem, pokud mas v bedne aspon trochu pruvan.
Presne tak .. tenhle Primecooler za par kacek udela dobrou sluzbu: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4507N0CB0007KY
Pripadne original od Zalmana, ktery je o nejakou desetikacku drazsi. Mel jsem na NF2 o neco mensi pasiv a nebyl problem..
Takovej ten modrej/zlatej Zalman :) nf2 chipset moc nepece, tohle bohate staci v tech vedrech.
Citace:
Původně odeslal
Empower
Nemel by byt problem.
Citace:
Původně odeslal
NeMeM9aA
Nemel by byt problem.
Rozhodne. Ja ho mam na P965 a ta pece fest :) Ale mozna je to pro nf2 az zbytecne. Ta kostka za 80 to bohate uchladi...