Win XP SP2-"stín"(barevný čtverec) pod popisky ikon na ploše...?
Zdravím...
Tak jsem konečně udělal ten format C a nahodil novy XP s SP2.Vse slape zatim tak jak ma,takze jsem celkem spokojeny,jen me ale desne stve jedna vec.Po zmene obrazku na plose se mi pod popisy ikon udelaly stiny (obdelniky) v ruznych barvach.Barvy se daji menit,ale za boha uz nemuzu prijit na to,jak to udelat,aby byly popisky normalne pruhledne a za nimi byl pouze obrazek ktery je na plose.Zkousel jsem snad vse,ale nejde s tim nic udelat.Vi nekdo jak se toho zbavit?Diky
Re: Win XP SP2-"stín"(barevný čtverec) pod popisky ikon na ploše...?
Start -> Control Panels -> System -> Advanced -> Performance Settings -> Visual Effects -> Use drop shadows for icon labels on the desktop
To jsem praveze zkousel a bohuzel mi je to k nicemu.V tomto nastaveni jsem se pak dost hrabal a i tak jsem se toho nezbavil.Prave proto uz nevim co s tim... :(
Google radí:
Try this:
Display Properties => Desktop => Customize Desktop => Web
"Lock desktop items" - uncheck!
Citace:
Původně odeslal
frelichl
Google radí:
Try this:
To jsem zkousel uz davno taky...Bohuzel i to nefunguje.
mam uplne stejny problem, taktez oboji nefunguje. win xp sp2, upravene nlite 1.4beta, coz bude podle me i pricinou, ta uprava.
No tak ja uz tenhle problem neresim...Bylo to celkove nejaky divny po ty instalaci-ja mam na tyhle veci snad pech. :(
Vse jsem nainstaloval,pak zvukovku a potom jsem chtel jeste nainstalovat webkameru s mikrofonem.Nainstaloval jsem vse OK,ale potom se mi totalne pokaknul zvuk na zvukovce.Psalo to zadne zarizeni.Zkousel jsem vsechno odinstalovat,mazat driver cleanerem,atd. ale porad zvuk nikde i kdyz to zvukovku v poho videlo.Takze jsem to vsechno znova reinstaloval a ted slapu uz v poho jak s ikonami,tak i se zvukem a webkou dohromady...
EDIT: Ale jak jsem hledal vsude na netu nejaky informace o tomhle problemu,tak nikde nikdo nedokazal rict jak se toho zbavit.Vsichni psali stejny info jako psali nekteri uz tady v threadu vyse,ale ani to nepomahalo jak me,tak i tem lidem kteri se na to ptali na netu.Proste zahada...
Citace:
Původně odeslal
frelichl
Google radí:
Try this:
tohle by opravdu melo jistojiste pomoct ... ale spis odskrtnout tu "polozku" v seznamu stranek ... nebo proste nekde jinde vypnout aktivni plochu
Citace:
Původně odeslal
basik
tohle by opravdu melo jistojiste pomoct ... ale spis odskrtnout tu "polozku" v seznamu stranek ... nebo proste nekde jinde vypnout aktivni plochu
noo,bohuzel to ale jistojiste nepomahalo...
Bude to urcite nlite... Taky jsem si takhle vizualne jednou podelal instalaci :))
Predpokladam, ze anglicky umite, tkze jste si prelozili a nasli, na co vas odkazoval Monsoon?
Kdyby nahodou, je to Tento pocitac - vlastnosti - upresnit - vykon - nastaveni - pouzit stiny poposku ikon na plose
pokud to nic nedela, nekde je neco zmrvenyho a doporucuju defaultni instalacni cdcko
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
Bude to urcite nlite... Taky jsem si takhle vizualne jednou podelal instalaci :))
Predpokladam, ze anglicky umite, tkze jste si prelozili a nasli, na co vas odkazoval Monsoon?
Kdyby nahodou, je to Tento pocitac - vlastnosti - upresnit - vykon - nastaveni - pouzit stiny poposku ikon na plose
pokud to nic nedela, nekde je neco zmrvenyho a doporucuju defaultni instalacni cdcko
Tak jsem to vyskousel na sve instalaci a funguje to. Instalaci mam na CD, neupravenou, pouze integrovany SP2.