Mám na 2 počítačích stejnou verzi Outlooku a potřeboval bych data mezi nimi synchronizovat, je to nějak možné?
Po síti?
Printable View
Mám na 2 počítačích stejnou verzi Outlooku a potřeboval bych data mezi nimi synchronizovat, je to nějak možné?
Po síti?
Co tahkle udělat "Offline folder" v které budou *.pst soubor ? A nastavit si vhodně pravidlo, kdy se má daná složka aktualizovat. Samozřejmě možné pouze na Vistách.
Dobry free program jsem nenasel, ale vzhledem k tomu, ze nepouzivam Outlook na notebooku a stolnim pocitaci najednou, tak jen pomoci SyncToy "prohodim" cely PST soubor.
Jinak na synchronizaci jednotlivych polozek uvnitr PST jsem zkousel PSTSync a EZOutlookSync, ktery se mi zamlouval vic.
Vyzkouším něco z těch utilitek, děkuji.
Nevíte ještě náhodou, jestli je možné nějak vyexportovat nastavení e-mailových účtů, včetně hesla atd.?
Jestli se nepletu, tak návod je zde :
http://www.wikihow.com/Migrate-Micro...gs-to-a-New-Pc
Na zalohy je dobry BackRex Backup. Po obnoveni se ovsem stejne pta na hesla. Ale jinak mohu doporucit.
hm, ja s oblubou a uz celkom dlho pouzivam zalohu celeho nastavenia office, co zobere aj outlook vratane kont (hesla treba zadat samozrejme). Zahrnuje to aj umiestnenie datovych suborov a podbne vecicky + vsetky nastavenia ostatnych office apps
to je normalna sucast office, je to v "nastroje sady office"
Alebo mozes skusit aj windovsacky Files And Settings Transfer Wizard, najdes ho v Start - All Programs - Accessories - System Tools ;)
office 2007 to uz bohuzial neobsuhuje, totalna demencia ... robi sa to cez transfer settings wizard, ten je va accessories ... ten ma ale jednu kuzelnu vlastnost > aj ked existuje pre XP, tak tam je len na transfer z XP do vist ale nie opacne, takze office nastavenia, ktore managuje teraz, nejde preniest z vist do XP ... a ani medzi jazykovymi verziami OS (vyrobil som si migration file v business cz a nesiel importovat do ultimate EN ani po nahodeni cz debilneho balicku), congrats microsoftu za odjebanie velmi dobrej funkcionality :((