Ako unlock IBM Travelstar DBCA-206480 ?
googloval som kolko to slo ale nikde nic. trosku bezradny zacinam byt ci to vobec pojde. nasiel som ze to robi nejaka firma ale chcu za to vela penazi (za tie peniaze si kupim novy disk).
mate nejaky napad ako to odblokovat? mam len disk, povodny book uz neexistuje (siel do PC neba). dali sme ho do kolegovho IBM-ka a klasika, pytal heslo. aj linux aj windows ho sice najdu [v spravcovi zariadeni ho pekne vidiet] ale pristup k nemu nie je nijak. ani partition magic ho nevidi. vdaka za kazdu radu.
Re: Ako unlock IBM Travelstar DBCA-206480 ?
Pokud jsi se dostal do téhle situace zdechnutím notebooku, obrať se na servisního partnera, který by to měl zvládnout (narozdíl od zaheslovaného mobo).
Je tam master password, ktore by v servise teoreticky mali poznat (predpokladam, ze sa nejako vygeneruje zo serioveho cisla alebo nieco take).
Citace:
Původně odeslal
Jarko
googloval som kolko to slo ale nikde nic. trosku bezradny zacinam byt ci to vobec pojde. nasiel som ze to robi nejaka firma ale chcu za to vela penazi (za tie peniaze si kupim novy disk).
mate nejaky napad ako to odblokovat? mam len disk, povodny book uz neexistuje (siel do PC neba). dali sme ho do kolegovho IBM-ka a klasika, pytal heslo. aj linux aj windows ho sice najdu [v spravcovi zariadeni ho pekne vidiet] ale pristup k nemu nie je nijak. ani partition magic ho nevidi. vdaka za kazdu radu.
Googluj utilitu HDAT2 od jednoho schopného čecha a pak vyzkoušej unlok přes master password.
pisal som mu mail, uvidime ci to pomoze. som pozeral tu stranku, cital FAQ, ale nic konkretne o tom tam nebolo. a progreamovanie nie je moja silna stranka:cry:
Citace:
Původně odeslal
Jarko
Kces ziskat povodne udaje alebo iba vyuzivat kapacitu toho disku? Kazdopadne skus si stiahnut Hiren's BootCD, tam je firemna IBM utilita, ktora je velmi schopna.
data na tom disku su mi ukradnute, ide mi len o moznost ho normalne pouzivat. skusim pozriet po tej utilitke. dik.
Citace:
Původně odeslal
Jarko
pisal som mu mail, uvidime ci to pomoze. som pozeral tu stranku, cital FAQ, ale nic konkretne o tom tam nebolo. a progreamovanie nie je moja silna stranka:cry:
To ani není potřeba, utilitu seženeš na internetu a je free. V programu je i pár nejčastěji používaných Master Passwordů.
http://www.hdat2.com/download.html