Jaky chladic cipsetu na DS3 s Ninjou?
Ahoj, rozhodl jsem se poridit novy nb chladic na Gigabyte 965P-DS3. Problem je, ze na ni momentalne mam Ninju, takze neni moc mista na operovani. Nemate nekdo zkusenosti zkusenosti s kombinaci DS3 + NC-U6, HR-05 nebo HR-05SLI?
Jeste dalsi moznost je, ze se zbavim Ninji, protoze stejne chladi na prd, nevim proc, ale na E4300@3.0GHz a 1.38V mam v TAT burnu az 78°C a chladic je studenej...
Premyslim nad SI-128 nebo GeminII + ZM-NBF47 co myslite?
Re: Jaky chladic cipsetu na DS3 s Ninjou?
Citace:
Původně odeslal
Holda
Ahoj, rozhodl jsem se poridit novy nb chladic na Gigabyte 965P-DS3. Problem je, ze na ni momentalne mam Ninju, takze neni moc mista na operovani. Nemate nekdo zkusenosti zkusenosti s kombinaci DS3 + NC-U6, HR-05 nebo HR-05SLI?
Jeste dalsi moznost je, ze se zbavim Ninji, protoze stejne chladi na prd, nevim proc, ale na E4300@3.0GHz a 1.38V mam v TAT burnu az 78°C a chladic je studenej...
Premyslim nad SI-128 nebo GeminII + ZM-NBF47 co myslite?
S tim chladicem Ti fakt neporadim,ale Ninja ti to chladi urcite vyborne kdyz je studenej,ale deska Ti spis ukazuje nejaky bludy...Nebo nejaky cidla...
Myslim, ze se to tu uz probiralo, ze snad TAT neukazuje u nekterych C2D dobre. Ja mam na svem E2160 taky takhle vysoke teploty a chladic je vlazny, nasazeny je urcite dobre.
no jasne, neresi to bohuzel problem s tim NB, jestli by tam s ninjou nesel, tak bych am dal i jinej, jenze jakej, vsechno jsou kravy a NB je k patici proklate blizko :/
NB-47 je rozhodne nedostatocny.
Je to sice mierne lepsie ako povodny GB super NB chladic, ale aj tak nic moc - ruku na nom pri fakt serioznom prievane podla mna neudrzis (spodok chladica). Ja som neudrzal - (FSB 333, voltaz NB = DEF)
Poriesil som to tak, ze tam mam cca 2/3 chladica z P2 Slot1 (bolo treba len odpilit trochu z oboch stran a jemne prebrusit diery na uchytenie.)
Nefunguje mi to sice pasivne, aj keby mozno aj mohlo. Mam tam nasmerovany chladic z intel BOX chladica pre s478 beziaci na 5V.
ja asi risknu tu noctuu, kdytak v nejhorsim zkusim nejak nenasile ohnout pipky
Thermalrighty budu mierne vykonnejsie (HR05 - HR05SLI) ako NOCTUA NCU-6, na druhu stranu su mierne drahsie. Ale su to dnes asi najlepsie komercne riesenia :)
Citace:
Původně odeslal
Holda
Tvůj Ninja chladí skvěle - dal jsem ho na E4300 při 350x8 na default a mám do 40°C IDLE a 60°C BURN... ;)
Tak ako vravis, uz som mal aj ja pripady ked sa mi zakaznici vratili ze teploty vysoke zial pasiv vlazny ... cize len niekde chyba mimo chladenia ;)