Zapojení USB kablíku u Chieftecu DX série, majitelé pomozte
Můžete mi někdo ochotný napsat jak je zapojen kabel k usb vývodu vepředu na dragon skříních? Pokud to máte zapojeno a funguje, tak stačí kouknout na manuál k desce a zjistit čemu přísluší jednotlivé barvy vodičů. Díky moc.
Re: Zapojení USB kablíku u Chieftecu DX série, majitelé pomozte
Sice nemam DX, ale LBX a predtim BX a vzdycky to bylo zapojeny standardne a stacilo jenom zapojit konektor do desky a USB fungovalo.
Citace:
Původně odeslal
baros
Sice nemam DX, ale LBX a predtim BX a vzdycky to bylo zapojeny standardne a stacilo jenom zapojit konektor do desky a USB fungovalo.
Já jsem nedávno měnil desku a na ní bylo zapojení pinů nestandardní, takže jsem to musel přehodit. Tehdy jsem našel zapojení podle barev dokonce na stránkách chieftecu. Ale teď to nemůžu vygooglit ani za zlatý prase.
Citace:
Původně odeslal
brazilterrorist
Já jsem nedávno měnil desku a na ní bylo zapojení pinů nestandardní, takže jsem to musel přehodit. Tehdy jsem našel zapojení podle barev dokonce na stránkách chieftecu. Ale teď to nemůžu vygooglit ani za zlatý prase.
Aha, tak ti teda vyfotim ten konektor abys videl barvy a spravny zapojeni bys mel mit v manualu k desce.
Citace:
Původně odeslal
baros
Aha, tak ti teda vyfotim ten konektor abys videl barvy a spravny zapojeni bys mel mit v manualu k desce.
Ok, díky.
2 Příloh-a(y)
sorry za mensi zdrzeni, uplne jsem na to zapomnel:sad:
Zpoždění nevadí, zítra zkusím přezapojit. Díky moc!