Re: CoolerMaster Elite 331
je to to iste ako coolermaster elite 330 viz. napr http://www.zive.cz/default.aspx?article=135373
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Podobne recenze jsem uz cetl, chtel jsem jenom vedet jestli ho ma nekdo doma a jestli je snim spokojen nebo ne? V tom druhem pripade proc?
Tak uz ji mame doma.
Vypada jeste lepe nez na fotkach (na druhou stranu jsem jeste takhle slabej plech nevidel)
Ventilator co je k tomu neni skoro vubec slyset (z 0,5m uz vubec ne)
O vikendu to do ni naskladam a uvidim jak to bude s teplotama.
montoval jsem do ní jednoho kompa a kvalita je příjemná na tu cenu. Konečně je tu pravý zabiják eurocase.
plusy/mínusy:
+++ vzhled (fakt jedna z nejhezčích case co znám, ale je to subjektivní pocit)
+++ cena
+ 2*120mm sloty na ventilátory s relativně slušnou perforací
- nefunkčnost těch geniálních rychloupínacích patentů
--- papírovitost - bočnice se prohýbá tak že je fakt problém ji zašroubovat
ventilátor je standardní co neurazí ale zároveň to není žádný zázrak, příslušenství standardní, spousta prvků shodná s ostatníma coolermasterama... prostě klasika.
Shrnutí: podobná case jako TT swing, mambo, CM Centurion, atd., jen papírovitější a levnější.
v pondeli si pro ni jdu ... tak taky kdyztak hodim nejaky postrehy z instalace, popripade fotky :)
Tak jsem to do toho prehazel :)
A zatim maximalni spokojenost, Audio ve predu je zapojene jako propojka (takze zvuk jde do repraku i do sluchatek zapojenych vepredu zaroven).
Chlazeni je vyrazne lepsi nez v Casu s 2X80mm ventilatorama. Dopredu jsem dal jeden modre svitici TT 120mm a oba (i ten vzadu) jsem zapojil na 7V, na CPU je Zalman CNPS7000B-Cu LED stazeny na minimalni otacky takze nejsou vubec slyset.
HDD i mechaniku jsem prozatim upevnil tou jejich bezsroubkovou metodou = OK.
Takze bych to asi uzavrel s tim, ze je to velice pohledna skrin se standartni az nadstardantni vybavou , ktera je uz v zakladu vybavena 1ks 120mm ventilatorem. Protiprachovym filtrem, ktery je po celem prednim celu, ktere je cele perforovane. Myslim si ze za cenu 900,- http://www.alza.cz/pocitacova-skrin-...331-d75531.htm je to slusna skrin ;) abych jenom nechvali: tak sila toho plechu na bocnicich je opravdu minimalni:( , ale za ty prachy...
ted sem na shw objevil case v podobny cenovy relaci - Sharkoon Revenge
Citace:
Původně odeslal
basik
to uz radsi Sharkoon Rebel