Malá CASE co zvládne full ATX
Potřebuju sehnat co nejmenší tower CASE do kterého lze osadit full ATX MB, jednu DVD+/-RW, FDD 3,5´´ a jeden HDD. Ideálně aby byl stříbrný, černo-stříbrný, bez zdroje a cenově tak do 1.500,-. Kdyby měl vpředu i vzadu možnost osadit 120mm větrák bylo by to přesně to co hledám.
Re: Malá CASE co zvládne full ATX
mno imho na vyber moc nemas. kdyz si vemes zdroj nad deskou, tak dostanes vzdy +- stejny rozmer kejsu. I kdyz ma napr. ArticCool kejs dole, tak nad deskou jsou pro zmenu 8cm vetraky = vyska zdroje +- a jsi tam kde jsi byl. Myslis ze s uATX deskou by jsi mel vic stesti...
PetrT> Ještě je tu tahle možnost - MB na dně, všechno ostatní nad tím: http://www.alza.cz/pocitacova-skrin-...rny-d57068.htm ... ja to tak i v nějakých "cube" casech, ale ty jsou většinou na mATX.
Naozaj male boli boli jedine tie so zdrojom "na vysku" - tym sa vyska zredukovala na vysku dosky (+ nejaky kusok). Ale uz sa take nevyrabaju...
Citace:
Původně odeslal
bukva
Jo todle me taky napadlo, ale toto mi jako tower moc nepripada ;)
Citace:
Původně odeslal
bukva
No za prvé to silně překračuje můj finanční rámec a za druhé to je desktop, ale jak koukám stejně do něj asi budu muset jít protože malý tower na fullATX neseženu, leda že bych sehnal desktop co by se dal položit na bok, nějaké kousky jsem viděl co měli na boku možnost osadit nožičky.
Citace:
Původně odeslal
dovatron
No za prvé to silně překračuje můj finanční rámec a za druhé to je desktop, ale jak koukám stejně do něj asi budu muset jít protože malý tower na fullATX neseženu, leda že bych sehnal desktop co by se dal položit na bok, nějaké kousky jsem viděl co měli na boku možnost osadit nožičky.
V tom rozdilu ceny kejsu mas pomalu nakup mATX desky. Ten CM260 byl recenzovany na PCTuningu, mrkni na recenzi. Na grafiku potrebujes riser card a nevim jestli je v cene.
Já taky popravdě moc nechápu, proč je potřeba fullATX deska ... kvůli počtu PCI určitě ne - v tom CM nepůjde většina využít, kvůli taktování taky jistě ne, nedáš tam ty nejlepší chladiče ... a žádný další + fullATX desky mě nenapadá. Hlavně ne v případě, že ji chceš cpát do malýho casu.
Ale je to tvůj boj.