Tak jsem zkusil spojit mustky L1 u sveho CPU. Dopadlo to hrozne. Pri spojeni to neslo PC se vyplo po 20 s. Tak jsem spojeni zrusil. Komp najel ale po HW resetu uz ne. Odeslo CPU fakt divny. Ale co uz aspon koupim novej.
Printable View
Tak jsem zkusil spojit mustky L1 u sveho CPU. Dopadlo to hrozne. Pri spojeni to neslo PC se vyplo po 20 s. Tak jsem spojeni zrusil. Komp najel ale po HW resetu uz ne. Odeslo CPU fakt divny. Ale co uz aspon koupim novej.
No tak to je teda smula.Tos tam musel neco blbe spojit nebo jax tam daval chladic tak tomu neco udelat,jinak nevim,btw kdybys me toto napsal tak pred pul rokem tak bych nikdy nic netaktoval ;D
Já jsem kdysi odemykal svoje Palomino a taky se to hned napoprvé nepovedlo, ale nikdy se mi nestalo, aby pak CPU nejelo. Asi sis nedal pozor, propojil jsi ty můstky i mezi sebou a něco se ti tam shořelo. Kup si B0 a máš vystaráno!!!
to seagate:Mohol si ešte napísať čím si to patlal. (a kolko si toho pred tým vypil) :wink:
uz se mi hodnekrat stalo, ze sem mustky propojil mezi sebou, ale cpu nikdy neschorelo ???
A nemáš to pořád trochu spojený?
Problem moze byt v tom ze si predsa len nedobre ocistil kontakty kde si spajal...skus este raz poriadne precistit.
Dalej akou pastou si mazal jadro...ak si mazal tak si pastou nepomazal nejake ine kontakty na CPU zvrchu? Aj tam moze byt chyba.
Mazal jsem stribrnou pastou. Nebyl jsem olalej. Je mozny ze jsem omylem nekde spojil vic pinu ale to by se asi nerozjelo ani na chvilu. A proc to zhorelo az po HW resetu taky nechapu. Pochopim ze to nenabehne hned ale as po resetu.Proste nevim. Nejede a nejede.
Nejhorsi je ze jsem si prave koupil novej 1700+ a je to opet z jadrem palomino. Ja mam na to proste smulu.
tak to nasere :))Citace:
Původně odeslal Barracuda
Vis jiste ze je to Palomino ? Nejak me nenapada, kde by se dalo jeste vubec koupit :))
Co vím, tak Palomino ti "ochotně" ještě před nedávnem klidně střelili v T.S. Bohemii... :o :D
To by ma fakticky nas...o, ked v dnesnej done tu mame b0, ktore idu na 2500Mhz a ja by som kupil posr....e palomino pfuj :evil: :evil: Treba si davat vacsi pozor pri kupe strategickych suciastok 8-)
Jo nahodou jsem ho koupil v TS Bohemii a tam jsi moc vybirat nemuzes.
Ale zkusim reklamovat ten starej a treba mi misto nej daj neco lepsiho. Teda pokud nepoznaj ze jsem s nim neco delal.
jo jeste mam dotaz da se nejak umit teplovodiva pasta (ta co se dava k chladicum D5TB) tak aby bylo CPU jako novy.
Človeče, vidím dobre? Ešte som nepočul že by niekto odomkol teplovodivou, striebornou pastou. Alebo som to zle pochopil? Dnes som odomkol svoje Palomino na prvý šup. Ale s SL-69. Tú pastu ja dávam dole s vatou na zápalke a C6000(aceton). Ešte som nikdy nič s tým neposral.Citace:
Původně odeslal Barracuda
No já jsem taky nedávno kupoval 1700+ v Bohemii a vybral sem si B0 JIUHB(Meli i Palomina). Kdyz trochu poprosis tak te nechaj z par kousku vybrat, kdyz neprides v patek vecer:) Chce to jenom otevrit pusu.
Co se tyce cisteni prociku pouzij klidne technicky benzin ale bacha na ty gumove cudliky :)))aby jsi je nejak nenapatla asi by se rozpustili nebo by mohlo pustit to lepidlo pod nema vetsinou kdyz to cistis tak se to doistane i kolem jadra ale zalezi kolik te pasty jsi tam dal a jak si stim hrajes ale jak rikam osvedceny mam technicky benzin + spejle tkaovy ty do ucha + nejak ubrousek ... vylestis tim to CPU tak zše nepude poznat ze na nem nejaka pasta byla zkousenou jak s bilou pastou tak i silver ...ta de ale trosku hur.
enjoy :) :lol:
Dokonce ne před nedávnem, ale ještě včera, t.j. 19.3. mi přišlo z T.S.Bohemia Palomino. AGOIA 16/02. Je to ponaučení.Citace:
Původně odeslal Vykuk
Nevim jestli to vseci pochopily spravne ale chtel jsem vedet jestli jde teplovodivou pastou zaspinenej procak (ne na cipu ale na destičce) umyt.
Protoze jestli to nejde uplne do cista tak jse tou pastou da neco zamaskovat kvuli reklamaci :-)
Jo ale ted s tim palominem uz nic nenadelam kdyz jsem si ho koupil vcera. Leda ze by ho nekdo z vas chtel ale to asi ne.
Lihem a měkkým kartáčkem na zuby to jde úplně skvěle, procík je pak jak z fabriky, ale to jsi asi nechtěl slyšet :-)
Lihem jsem to zkousel a nejde to