Re: ako naforwardovat port?
Neblokuje ti to někde nějakej firewall?
nemal by. ms firewall som vypol hned ako som nainstaloval okna a eset firewall mi neska skoncil (mal som betu)
EDIT: aj centrum zabezpecenia mi hlasi ze som bez ochrany:)
On mysli asi aj firewall na routri (niektore ich maju, cize treba aplikaciu povolit aj tam). Na Vigore v praci mam Port Forwarding a v dalsej zalozke definujem, ktore porty musia byt otvorene a funguje to. Ak by som ich neotvoril, tak by to nefungovalo.
ehm a ako sa vypina firewall na routeri? som tam prehrabal cele menu a nikde ziadny napis firewall???
Citace:
Původně odeslal
Sherpa
ehm a ako sa vypina firewall na routeri? som tam prehrabal cele menu a nikde ziadny napis firewall???
Skus sa pozriet do manualu k routri ci ho ma, samo ho nevypinaj, len povol vynimku pre uTorrent. Presned Ti neporadim, taky router som zatial nemal v rukach, cize ani s istotou nepoviem, ci firewall ma. Este skontroluj ci umoznuje router otvarat porty, to je dost dolezite pre uTorrent.
EDIT: Vyzera ze je to tento, cize ma firewall:
http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=63472
tak ja to vzdavam. jedine co som v manuale nasiel bol packet filter a ten som nevedel nastavit.
Citace:
Původně odeslal
mortician
Toto si pozeral?
jj je tam dokonca podrobny navod specialne pre utorrent http://portforward.com/english/route...G/Utorrent.htm ale asi to blokuje ten firewall a neviem co s tym
Btw. neovplivnuje to nejako provider? Celkom by ma to zaujimalo, lebo mne to tiez ukazuje, ze port nie je open...
tak to nevim. mam dsl od *** slovanetu (zevraj flat)
Citace:
Původně odeslal
Sherpa
tak to nevim. mam dsl od *** slovanetu (zevraj flat)
Slovanet blokuje p2p siete, cize Tvoj problem je vyrieseny, nepojde to. Aspon co viem podla mojich informacii. :(
omg. ja som vedel preco davam tie hviezdicky pred ich nazov.
No ak nemas povolene p2p tak to ozaj nepojde nijak raz...To som akosi prehliadol... :)
Zkus v uTorrentu v pripojeni nastavit Encryption, mohlo by to zabrat ..