duron-morgan odemknu propojením L1 můstků či jak? velmi díky za odpověď
Printable View
duron-morgan odemknu propojením L1 můstků či jak? velmi díky za odpověď
ides na to spravne - staci mekkou pentelkou preciarkat mostiki L1 a si za vodou, moj 1ghz duron siel do 1250mhz. :-)
No ja by som to skusil skor lakom...aj ked ceruzkou je najjednoduchsie. Lak vydrzi dlhsie..ak este prelepis paskou no problemo.
Já jsem u svého starého Durona 1GHz přečmáral L1ičky tužkou (ale pořádně) a drží bez přelepení už skoro 2 roky. V pohodičce na 12OO ve starém komplu doma...
Stačí aj grafitový EL-3.
No a existuje este jedna cesta - a to spojenie L1 mostikov pajkov...par ludi tu tu tak malo a az som sa cudoval ako skvelo zrobene....
dik, myslim ze ta tuzka stacit bude:)
sel (posel:) by muj duron na 6*166 ??uz sem zkousel taktit (10*133 -neuspech:( nechce semu moc navrch ale sbernice by mu vyrazne pomohla tech 100...hmmm,kdyz se koukam na oc athlony s 200, tak pomalu rozbijim klavesku:)
Já myslím, že pokud ti to zvládne deska + paměti + AGP a PCI karty, tak nevidím problém jít s FSB nahoru. Můj Duron šel na 1200MHz, ale nikdy jsem nezkoušel dávat vyšší FSB (měl jsem ještě KT133A desku a ani mě nějak nenapadlo ji zvedat). Jinak ten Duron funguje doma ve druhém PC, tak až se budu nudit, zkusím ho rozchodit na 133MHz FSB...
10x133 by mohl, ale musíš mu přidat trochu napětí. Máš spojený L7? Tím mu pustíš 1,85V, jestli to tvoje deska neumí.
tak sem ho odemkl a zatim jedu na 1166(7*166)bez zvyseni napeti. je zajimave ze teplota sla dolu. jinak zkusim mu pridat napeti jit navrch s frekvenci, podle me ma na vic nez 1200
Jo, strop má někde kolem 1350MHz.
mne bezi duron na 200Fsb synchronne bez problemov, pouzil som najmeksiu ceruzku a precmaral som to asi 10 krat, drzi to uz asi mesiac, neviem kolko to vydrzi ale lak sa mi nechce kupovat, pretoze ak mam dat 400sk za lak to si radsej kupim Tbred 1700+. skusal som ho taktit a max ide na 1500 pri 1.9V ale kuri ako svina takze idem na def. 1.3
KUa,kdyz to tady tak vidim,tak zacinam litovat,ze sem koupil Xp :? Prece jen za 2500 by byli 512DDR :?Citace:
Původně odeslal aquadust47