Kvalitní CASE okolo litru
Trochu jsem se rozhlížel po CASE, protože moje se mi po 4 letech přestává líbit...
Docela mě zaujala tahle: Thermaltake VG8000BNS Wing RS101 černo-stříbrná http://www.alfacomp.cz/php/product.p...20000000000DY3 za necelýho litra vypadá zajímavě...
Hledal jsem podle chlazení vepředu 120 a vzadu 120FAN.... + aby byla trochu hezká a kvalitně zpracovná...třeba i s prosklenou bočnicí... taky se mi líbí že k montáži člověk nepotřebuje šroubky...
Taky super že už tam jeden 120FAN je...takže člověk ušetří 200-300Kč...
Víte někdo o nečem lepším, třeba taky s jedním FANem? Uplně nejlepší by bylo kdyby mi někdo mohl napsat zkušenosti přímo z touhle case...dík
Re: Kvalitní CASE okolo litru
Mam par dnu Matrixe (cca 1500kc) a jsem spokojeny. Zadni fan jsem dal na 5V a vubec o nem nevim. Bohuzel jsem nemel po ruce brusku abych vyrizl zadni mrizku, takze zatim tam je. O tom tvem kejsu jsem taky uvazoval (cena), ale nakonec se mi proste nelibil. Bezsroubkove uchyceni - pouzil jsem ho jen pro karty - sice se v recenzich pise, ze to drzi spatne a neni na to spoleh, ale ja jsem byl mile prekvapen a drzi to fest. Mechaniky jsem srouboval, ten jejich patent se mi vubec nelibil. FDD nemam.
PS: kvalita provedeni pri teto cene nebude nic extra. I ten Matrix bych si dokazal predstavit krapet kvalitnejsi (licovani predniho cela a zpusob jeho uchyceni).
nevim jestli tyhle TT jsou jak Soprano tak nevim to ve me moc kvality nevyvolava,
osobne bych radsi neco takovehleho
http://www.eternity.cz/produkt/cetus...eee-cerno-str/
ale nemusi se libit-delaj vice designovych modifikaci
osobne mi na techto skrinich vadi malo prostoru, ale co by taky clovek chtel za takove penize
No jasně, že za litra nečekám bůh ví jakou kvalitu - myslím v rámci mezí, ale zas když to srovnám se svojí starou case, tak bych si polepšil...
Navíc jsem to taky bral podle značky, protože Thermaltake je myslim docela značka v porovnání s EC/KME... zase je mi líto dávat do case nějaký vysoký částky...to bych radši koupil novej zdroj, nebo tak něco. Jen mi jde o to jestli jí někdo nemá a neví přesně co a jak...
nezabudni na coolermaster ;) inak thermaltake je hovno a nie znacka :)
Jasně taky o ní vím... Cooler Master Elite 331 http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400890UR000DRY
Vlastně to stejný...taky nabízí 1×120FAN v základu... stejně mam pocit že to násávání z předku case neni moc efektivní...přece je to skoro zadělaný...alespon to tak z fotek vypadá...
MadCap: Myslíš, že Cooler Master bude lepší značka jak ten Tt?
Mam TT Mambo (stal kolem 1200Kc), vnitrne vypada podobne jako ten tvuj vybrany, ale ma bezroubkove uchyceni jen u 5.25 pozic a dvirka. Case je pomerne prostorna oproti skrinim typu Modecom a spol. Ninja tam vejde krasne a jeste misto zbyde. Dodavany vetrak (alespon v mem pripade) je dost o nicem, na 12V je hrozne hlucny, na 5V tj v klidu, ale moc nefouka (takze ho mam na chlazeni disku). Plechy jsou celkem mekke, ale pomerne dobre pasuji.
Dnes bych asi sel do Cooler Masteru.