Re: Low-endová sestava dnes
ja by som asi "prvnaka" netrapil s CRTckom a radsej hodil par $$$ do nejakeho LCD ... 19" wide tak za 4k
Citace:
Původně odeslal
MadCap
ja by som asi "prvnaka" netrapil s CRTckom a radsej hodil par $$$ do nejakeho LCD ... 19" wide tak za 4k
Samozřejmě by to asi bylo lepší, ale pak by už nešlo o naprostý low-end. Časem se určitě dočká a nejen on... :p
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Samozřejmě by to asi bylo lepší, ale pak by už nešlo o naprostý low-end. Časem se určitě dočká a nejen on... :p
Pokud to CRT neni zle, tak proc ne. Mozna by se dalo sehnat i kvalitnejsi ne moc jete 17" LCD.
Taky nato docela koukam, pekne; asi je to ciste muj stihomam, ale do sebevetsiho lowendu bych radsi koupil znackovy zdroj za nejake ty 3 nebo 4 stovky navrch. Apropos, jak bys za podobne penize slozil neco od AMD?
Citace:
Původně odeslal
WereWiking
Taky nato docela koukam, pekne; asi je to ciste muj stihomam, ale do sebevetsiho lowendu bych radsi koupil znackovy zdroj za nejake ty 3 nebo 4 stovky navrch. Apropos, jak bys za podobne penize slozil neco od AMD?
To už bohužel nevím - můj 7 let oblíbený AMD svět jsem úplně opustil s nástupem C2D a obávám se, že by se asi taková sestava za tytéž peníze ani nedala postavit... ale fakt nevím... :oops:
Zdroj je tam Eurocase 350W s 12cm větrákem a dvěma větvemi... na ten mikroodběr IMHO stačí...
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
To už bohužel nevím - můj 7 let oblíbený AMD svět jsem úplně opustil s nástupem C2D a obávám se, že by se asi taková sestava za tytéž peníze ani nedala postavit... ale fakt nevím... :oops:
Zdroj je tam Eurocase 350W s 12cm větrákem a dvěma větvemi... na ten mikroodběr IMHO stačí...
Koukam, ze jsme na tom naprosto stejne, Athlon Thunderbird, AthlonXP... a pak prislo C2D a smitec :)
Ja nerikam, ze by nestacil, urcite utahne, slo mi spis o spolehlivost. Ale jak rikam, je to jen muj osobni nazor, opravdu s temi EC nemam dobre zkusenosti :(
Já mám zkušenosti se zdroji EC, pár měsíců se tvářej jako zdroj o kterém nevíte, ale pak to začné občasnými restarty a nakonec zajiskří a je tma a to jsem měl štígro, že mi nevzal ještě něco sebou. Kdo má rád svůj počítač, nedá si do něj EC a kdo už ho tam má, tak by měl přemýšlet o novém zdroji. ;) Zdroj je základ stability a to zdroj EC prostě není. Ale je fakt, že spousta lidí ho má a nestěžuje si, ale já si taky jsem si nestěžoval. :p
Edit: jinak dobrá sestavička za dobrou cenu, na to na co je postaven rozhodně stačí. :p
Komp je to postaven primárně na hraní her maximálně typu SIMS2 a navíc mám kluka jen každý druhý víkend - dražší zdroj by zbytečně sestavu prodražoval a při téhle frekvenci používání by snad chvíli vydržet mohl... však je to celé low-end... sice to má SuperPi 1M za 19s, ale koho to trápí, že? :)
Ja myslim, ze vykon za dane penize tu nikdo nekritizoval, opravdu je to postaveno pekne a vse potrebne to utahne.
BTW, coz takhle Celeron 4xx? Pokud jeto ciste na gameseni ci jednoduchou praci, tak je DC vlastne zbytecnost. To uz se ale jen z nudy babram v detailech :)
Se zdrojem bych si u te sestavy hlavu nelamal, sice je to EC ale ja mam zaklad stejny, navic 7900GS a disk + 2 PCI karty a par drobnosti a staci na to 300W zdroj s jednou vetvi...
Ale vzdyt prece nikdo nic nenamital proti vykonu, viz
Citace:
Původně odeslal
WereWiking
Ja nerikam, ze by nestacil, urcite utahne, slo mi spis o spolehlivost. Ale jak rikam, je to jen muj osobni nazor, opravdu s temi EC nemam dobre zkusenosti :(
staci cist poradne ;)
Krásná cena, ovšem je to taky dost o štěstí... třeba E2160 už za chvíli nebudou za 1700... case a monas si koupil docela levně (ikdyž já bych za to víc nedal) taky je to daný cenou RAM...že je ted relativně nízko.
Jinak ta DS3 a 7300GT za ty prachy krása!
Citace:
Původně odeslal
Boin
Krásná cena, ovšem je to taky dost o štěstí... třeba E2160 už za chvíli nebudou za 1700... case a monas si koupil docela levně (ikdyž já bych za to víc nedal) taky je to daný cenou RAM...že je ted relativně nízko.
Jinak ta DS3 a 7300GT za ty prachy krása!
No, nijak jsem na to nespěchal, takže jsem si mohl počkat na výhodné nabídky... 8)